INFO OM DANA CUP 2017

Postet av Oppdal J17 den 13. Jul 2017

Nå er det snart avreise for Dana Cup, og det meste er klart. Annette har sendt ut informasjon som følger;


Oppdal ställer alltså upp med 7 lag, Boys, B17, B15, B14. Girls, G17, G15 og 2 lag i G14.

I tillegg stiller ett gjestelag under Oppdal IL i G17 2.


KAMPOPPSETT


AVREISE:

  • Avresa från skolans bussholdeplass kl 8:00, 51 pers på bussen
  • Ferge från Larvik kl 17:30 ankomst Hirtshals kl 21:15. Väntar på avklaring från Color Line på burvogn til bagasjen.Vid ankomst Hirtshals kommer det buss som skal transportera gjengen videre til skolen.
  • Overnatting på Sindal skole & Hal Ligger mellan Fredrikshavn og Hjørring


  • Sindal Skole og hal, Islandsgade 21, 9870 Sindal 
  • Bus nummer: 14    Telefon: 45 25 10 40 58    Gratis Wi-Fi: danacup / 2016


Buss nr 14 går mellan busterminalen i sentrum Hestkærvej og Sindal vart 12:e minut.

Från Sindal Skole                                                           

Mand 24/7     1:e buss kl 15:00

                       siste buss kl 22:00

Tirs-Fre          1:e buss kl 6:00

                       siste kl 23:30

Lørd               1:e buss kl 6:24

                       siste kl 16:30

Från Hestkærvej

Mand 24/7      1:e buss kl 15:30

                        siste kl 22:30

Tirs-Fre           1:e buss kl 6:36

                        siste kl 23:59

Lørd                1:e buss kl 6:54

                        siste kl 17:00

                        Extra tur kl 19:36


Dana Cup menu 2017

Helpension (3 måltider pr. dag) fra mandag (aftensmad) til lørdag (lunch) = A-bånd. 



OBS - I 2017 er der ingen svinekød på vores menu!

 
Frokost kl. 11.00 - 14.30

 Aftensmad kl. 16.30 - 19.30   (Mandag kl. 15.30 - 20.00)

Mandag
  
 Kalkun i sur-sød-sauce, ris og salat
Tirsdag  Fiskefrikadeller, gulerodssalat og brød  Pasta, kødsauce og salat
Onsdag  Oksekødsboller, coleslaw og brød  Kylling i karry, ris og salat
Torsdag  Kyllingbryst, rissalat og brød  Oksekødboller, pasta, tomatsovs og salat
Fredag  Marineret kylling filet, pastasalat og brød  Oksegullasch, kartoffelmos og salat
Lørdag  Oksekødspølser og kartoffelmos  -


Morgenmad spises på skolen.  Frokost og aftensmad spises i FiberHallen eller HALLEN Park Vendia i Dana Cup centerområde.

FiberHallen = A-bånd (Rød og Blå) og HALLEN Park Vendia = A-bånd (Grøn)


Mvh

Annette Krafft Sæther



Siste loppisnytt - VIKTIG AT ALLE LESER

Postet av Oppdal J17 den 1. Jun 2017

Det nærmer seg og det sitrer i loppisblodet til mange nå tenker jeg :-) Dette har vi gjort før og det er jo ganske artig :-) Her kommer en oppsummering 10 dager før:.

Arenaen blir altså Oppdal Gjestetun ut mot gamle E6 og Shell. Vi har god plass og god tilgang med bil til område. Fredag kl. 17.00 møtes vi alle sammen. Kanskje det smarteste er å parkere ved Skifer så vi har område fritt? Fredag rigger vi telt som Morten har med. Bord fra Enern som Anita har kål på, og bord/benker som Helge Morten ordner hos Johnny i Vangslia. Morten tar også med kjøleskap.
Vi henter også kles-stativ på kulturhuset. Noe mer vi skal gjøre på fredag? NB!! Ingen lopper leveres på fredag. Loppene tar vi med på lørdag - ferdig priset.

Markedsgruppa har gjort en strålende jobb så langt. Husk å del FB-arrangementet til alle venner og kjente. Plakaten er oppe nå. Vi bør også ordne paller der vi stifter fast plakater og setter langs veiene. Ala sirkusplakater. Morten har paller som kan brukes til dette. Har vi nok plakater til dette? - minimum 4 stk (Vikaveien, Rv70, E6 Nord og Sør)
Kan markedsgruppa ta kontakt med avisene for å fortelle om loppisen? Bør gjøres mandagen med tanke på deadline deres.

Premiegruppa er også godt i gang forstår jeg? Randi Siri er loddansvarlig og organiserer dette sammen med premiegjengen på lørdag.

Kafègruppa har kommet med følgende fordeling av bakst og kafè: Alle jentene tar med bakst i pose til salg, en kanne kaffe og en flaske saft, samt at alle jentene med fornavn som starter på A - I tar med en kake til salg i kafeen, mens alle jentene med fornavn fra K-Å tar med svelerøre. Greit om de som skal ta med kake kan skrive i kommentarfeltet (På facbook-posten) hvilken kake de tar med, slik at vi ikke ender opp med bare brownies eller sjokoladekake
Karianne kjøper inn alt av kopper, servietter, fat osv.

Lopper
Det virker som det jobbes godt med å skaffe lopper, det er det vi lever av denne dagen, så det er veldig viktig at vi er aktive for å skaffe dette. Lageret er så godt som tomt fra forrige loppis. Vi har tømt et hus og fått en henger med lamper av Elektro1, men det er kjempeviktig at alle rydder i skap og skuffer både hos oss selv, venner, naboer, kolleger og slekt så vi har noe å selge denne dagen. Bruk Facebook for det det er verdt.

Penger. Anne Karin har ansvaret her. Vi tar imot kontanter og mCash/VIPS. Hva blir løsninga Anne Karin? Vi har ikke rompetasker på lager så alle må ta med seg sin egen til å oppbevare penger i.

Diverse
Morten har masse gule vester fra sist loppis samt to kasser med kleshengere. Alle som har henger tilgjengelig tar med dette på fredag, og på lørdag.
Karianne kjøper inn tusjer, prislapper, ark til å prise på bordene. Hun skaffer også skjøteledninger til kjøleskap og steketakke.
Er det noen som har steketakke de kan ta med? Vi trenger 2 stk.

Ellers kan/bør dere lese planen som ble postet tidligere i vinter her

Vi vil ha tilbakemeldinger på infoen, bekreftelser på at ting er i orden, og tips om vi har glemt noe, eller nye gode idèer. Denne artikkelen blir postet på facebooksiden, kommenter under den posten eller send mail til morten.oppdal(a)gmail.com, eller ring/SMS til 97197060.

Lykke til

Hilsen Loppiskomitèen



Loppemarked oppgaver og plan

Postet av Oppdal J17 den 2. Apr 2017

Hei alle sammen

Da har loppiskomitèen hatt møte og lagt en plan. Det er viktig at ALLE, både jentene på laget og foreldre leser referatet - det kan kan hende nettopp du har fått en oppgave :-)

Her finner du referatet

Hilsen loppiskomitèen
Karianne, Anita, Randi Siri og Morten