Klubbmesterskap 2019
Postet av Oppdal IL - Alpint den 20. Apr 2019
.
Klubbemsterskapet arrangeres i S T Ø L E N 2. påskedag.
Vi satser på mulighet for å grille. Ta med grillmat!
Disiplin
Parallell-slalåm, PSL. Start ca på Tomba-kulen og mål ved målbu i Stølen.
Påmelding
Alle i alpinrekrutten er forhåndspåmeldt. Startnummerutdeling fra kl 10:00 i Stølen.
U9 og eldre. Påmelding kl 10:00-10:30 i Stølen.
Program
U10 og yngre:
Start kl 11:00
Avsluttes 12:30
Kjøres etter prinsippet "så mange turer som mulig" og du kjører mot den du selv ønsker (også kun deg selv om ønskelig).
U12 og eldre:
Startrekkefølge trekkes.
Start første par ca. kl 12:30
Ferdig ca kl. 14:00.
Premiering
Premier til alle for Alpinrekrutten til og med U16, deretter premiering av 3 beste.
For U12 og eldre kåres Klubbmester klassevis.
Premieutdeling så snart som mulig etter PSL ca kl 14:15.
Bakkemannskap/funksjonærer
Vi trenger hjelp til ulike oppgaver. Møt opp kl 9:45 i Stølen for tildeling av oppgaver.
Program tirsdag 2.4
Postet av Oppdal IL - Alpint den 2. Apr 2019
Oppdatert program besluttet på lagledermøte 1. april:
For nedlasting:
Vangslia Storstuggu og The Hill1125
Postet av Oppdal IL - Alpint den 1. Apr 2019
Vi ønsker et godt samarbeid med driverne av Vangslia Storstuggu (kafé i Vangslia) og The Hill 1125 (restaurant i Hovden) under Hovedlandsrennet og det er viktig at reglene fra de to spiseplassene blir respektert:
På bordene er det kun mat og drikke som skal oppbevares.
All oppbevaring av sekker og annet utstyr må skje ute (vi setter opp paviljong (Oppdalsbanken).
Spiseplassene selger mat, så det er derfor ikke mulig å nyte nistepakka innendørs.
Alle må rydde etter seg selv.
På The Hill 1125 er det forøvrig spiseplikt, så den kan ikke benyttes som varmestue. Vangslia Stirstuggu og The Hill stenger kl 16. Denne restauranten anbefales og bør prøves
Når vi er i Hovden kan klubbhuset benyttes som varmestue og her kan også nistepakke nytes.
Håper på velvillighet fra alle dere løpere, trenere, lagledere og foreldre og overholder denne oppfordringa.