Referat fra foreldremøte 20.mars 2017

Postet av Jenter 2003 den 21. Mar 2017

Dana Cup

Vi har meldt på to lag til Dana Cup. Det spilles kun 11'er, så vi må låne noen spillere fra yngre årsklasse for å ha nok spillere. Trenerne mener dette skal la seg løse. Etter møtet i går kom den siste påmeldingen, så nå ser det ut til at alle jentene våre blir med. Det er bra!

Et A-kort koster rundt 2.300 norske kroner per spiller. For de som skal ta buss nedover, tilkommer ca 750 kr. Håkon og Tor blir med bussen. Spillerne overnatter på skole, og tre av trenerne kommer også til å ha base der. Vi setter opp en rulleringsplan som viser hvilke voksne som skal følge jentene til enhver tid. Der må alle foreldre som reiser ned regne med å bidra. Kan også tilføye (men det ble ikke sagt i møtet) at vi kommer til å legge opp til noen fellestreff på kveldstid for alle spillere og foreldre som er i Hjørring.

Mange av foreldrene har allerede ordnet med overnatting. For de som fremdeles lurer på hvor de skal bo, vil det være oppdalinger på Skagen strand (mange foreldre fra J15 bor der, og laget har noen ekstra leiligheter på hånda. Ta kontakt med Gaute Øien hvis dere vil bo her). I tillegg bor det foreldre fra laget vårt på Hjørring Camping. Denne er i umiddelbar nærhet til kamparenaene. Viser ellers til utsendt mail med alternative overnattingsmuligheter.

Det er enda ikke endelig avgjort hvilken fergerute bussen tar, men det kan se ut til at det blir Larvik-Hirtshals.


Treninger/seriespill

Det er påmeldt to nierlag til serien, ett i 1.div og ett i 2.div. 1.div.-laget får mest bortekamper i byen, mens 2.div.-laget har mest oppover dalen. Det vil bli en god del rullering av spillere mellom laga, samtidig som det er naturlig å tenke seg at det blir en stamme av ganske faste spillere på hvert lag. Jentenes egne ønsker vil også spille inn. Kampoppsettene er klare, og ligger et annet sted her på denne sida. Det ser ut til å være lite behov for kampendringer per i dag. Vi ble også enige om at alle spillere betaler kr. 50,- til sjåføren når vi er utenfor bygda på kamp.

Når det gjelder treninger, så starter vi utetreningene nå førstkommende onsdag. Samme tider som tidligere. Nye treningstider ventes over påske. Dersom spillere ikke kan møte på trening, meld dette til Tor på sms eller som personlig melding i messenger. Altså IKKE som en melding inne på foreldregruppa på messenger. Dette fordi vi ønsker at flest mulig skal møte på trening. Ved småskader, forkjølelse og liknende, vil trenerne oppfordre til at spillerne likevel møter opp på trening. De tilpasser et opplegg sånn at jentene kan leke med ball i eget tempo.

Det ble også litt snakk om cup-deltakelse, og vi ser for oss at vi i alle fall stiller lag på Hydro Cup (slutten av mai), Ørland Cup (18.-20.august) og Oppdalscup (slutten av august), i tillegg til Dana Cup.


Dugnader

Sist lørdag var en gjeng jenter med og hjalp til på skirenn på Grøtsetra på oppdrag fra arrangør Gjensidige. Dette gir kjærkomne inntekter på lagskontoen. Per i dag står det ca 12.000,- på lagskontoen (inkl 4.000,- fra fjorårets honorarpott til laget). Oppdraget på lørdag ga også noen tusen (3.000?). I tillegg har Knut og Iris fått en avtale om varetelling på Rema. Det blir satt opp en turnus over dette, hvor alle jentene må bidra. Vi oppfordrer ellers alle foreldre til å tenke på potensielle inntektskilder. For hver krone vi får inn, blir egenandelen til A-kortet på Dana mindre!


Øvrig info

Fra nå av bruker vi nettsida vår som hovedkilde til informasjon om treninger, kamper, dugnader osv. Kjappe beskjeder kan fortsatt formidles via messengergruppa. Husk at beskjed om forfall til trening meldes til Tor, og at vi starter treningene ute nå på onsdag (22.mars).


Referent: Hilde0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jenter 2003

Uke 42

13.10.2019

Uke 40

01.10.2019

Kiosk Uke 39

22.09.2019

Uke 39

22.09.2019

Uke 38

15.09.2019

Levert avIdrettenOnline