Info om kommende sesong

Postet av Jenter 2009 den 3. Apr 2017

Hei!

Dårlig oppmøte på foreldremøtet som var på torsdag, håper det er for at folk er opptatt med andre ting og at det ikke betyr at deres barn ikke skal være med kommende sesong.

Sporstlig leder Inge Lauritsen hadde ett innlegg først om sportsplanen til Oppdal fotball. Denne planen kan leses på nettsidene.


Noen av trenerne har vært på trenerkurs og lært mye. Det blir en annen type trening heretter, det blir mer fokus på ballberøring, at alle skal få være borti ballen og barna blir delt inn i mindre grupper på treningene.

Vi skal være med på grendaliga og 2 cuper akkurat som i forrige sesong. Vi satser på Lundamo-cup som har byttet navn til GFK-cup. Det er helgen 9-11 juni, det blir kun en av dagene men oppsettet er ikke klart enda så hold av helgen enn så lenge. Der vil det bli spilt 3`er fotball, altså bare 3 spillere pr lag. Den andre cupen vi skal være med på er Domus-cup som er her på Oppdal. Hvordan grendaliga og domus-cup blir er ennå ikke fastsatt, om det blir 3`er eller 5`er fotball.

Vi vil jo da bli flere lag enn i fjor slik at alle får spilt, men det er viktig at vi er ETT lag i hovedsak. Vi kommer til å dele inn forskjellige lag i grendaliga og cup`er slik at jentene rullerer på lagene.

Trenere : Ane, Hanne, Carol og Tore

Lagledere: Inger-Lill og Anne Kristin

Flere som har lyst til å bidra som enten trener eller lagleder så si gjerne ifra!

Treningstider er ikke fastsatt enda, mulig det blir på Vollan i år også. Vi satser på rask oppstart etter påske!

Fravær på treninger eller kamper skal varsles lagleder pr sms/telefon, og IKKE skrives på facebook-siden vår.

Gleder oss til nytt år med mye fotball-moro :)

Inger-Lill og Anne Kristin0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline