Seriestarten

Postet av Oppdal G16 den 6. Apr 2017

Da var vi i gang med serien - og fikk en pekepinn på hvor vi står. 2. laget møtte et lag som er for god for 3. divisjon, og det ble en tung 1. omgang hvor vi ble trykt langt tilbake - og skapte lite selv. Mye bedre i 2. omgang og vi scorer tre fine mål. Til neste kamp mot Støren 7-er må vi først og fremst få opp trykket og duellviljen, vi kan ikke å stå og se på motstandere. Vi må jage, slåss og fighte - hele tiden. I 1. omgang ga vi også ballførerne på midten til Rennebu alt for mye rom. Her må midtbanetrioen komprimere mye mer, og komme på rett side av motstander. Både Ola og Emilie kom i mellomrommet mellom vårt forsvar og midtbane - da blir de farlige. Så mer kompakt mellom lagdelene og mellom hver spiller i hver enkelt lagdel - og mye mer resolutte handlinger. Pirking i ball gjorde vi unna på g14 - nå må vi få mer trøkk i beina. Det starter vi med på søndag!

Vi ser veldig godt på oppvarminga hvilken vei det går. Jeg gjorde det i fjor med G16 og jeg så det i går og i dag. 2. laget virket ikke helt påskrudd, fjas og tullball under spillsekvensen. Hadde dere tapt i hodet på forhånd? Det må vi slutte med - vi må alltid ha troen på seier!

1. laget var knallgod på oppvarming - ballen gikk hurtig på en og to touch - jeg skjønte at her var noe på gang. Så scorer vi etter 18 sekunder, fem pasninger, en- og to-touch - og pang! Gåsehud, gutter! Resten av 1. omgang er veldig varierende, fra storspill til hjerteinfarktspill, spesielt i bakre ledd. Vi må spille med mye mindre risiko og mye enklere når vi er presset. Spill støtte, spill keeper, slå langt. Gjør trygge valg - tidlig. Men det var også mye bra, spesielt Halvor/Markus var i støtet framover. Men kapteiner pådrar seg ikke gulkort for bortsparking av ball, gode Markus! Mye klikk-klakk og 45 ut - og den store beholdningen er viljen fra de bak til å gå framover. Edvard og Eldar med hvert sitt kjemperaid - som ga to mål. Strålende - akkurat slik vi har pratet om!

2. omgang er mye bedre, tryggere bak og enda mer fasong framover. Da tror jeg jammen en del på sidelinjen var imponert, kjappe trekantspill, mye fint kombinasjonsspill og vending av spill. Strålende! Alle gjør en solid jobb, og vi setter innpå innbyttere som gjør oppgavene sine helt perfekt. Elias debuterer med scoring - og Vetle, Øyvind og Markus har tre kanonscoringer på skudd. Nydelig!

Tiller 2 var ikke så dårlige, men det var mer soloprestasjoner og tilfeldigheter. Vi spilte oss fram til et hav av sjanser - scorer åtte - kunne hatt det dobbelte. Kanskje vi kjører litt avslutningstrening på søndag?

Men vi leder tabellen - og fortsetter med Nardo 2 som sikkert er bedre enn 2-8 mot Gimse tyder på. En sabla god start, artig å se dere få til så mye bra så tidlig. Det hadde jeg ikke trodd tidlig i april. Herlig start!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline