Referat fra foreldremøte 30.03.17

Postet av Gutter 2009 den 18. Apr 2017

Det var ikke så mange som møtte på foreldremøte før påske, men håper gutta fortsatt vil være med og er klar for ny sesong med fotball.

Inge Lauritsen fra sportslig utvalg (SU) informerte fra den nye sportsplanen. Den kan dere lese i sin helhet under fanen "sportslig" øverst på siden.

Trenere:
Når det gjelder trenersituasjonen er det Raymond som står som hovedtrener. Han kan ikke drive dette alene og er avhengig av at flere kan stille opp. Eskil blir noe med nå i starten, men kan ikke binde seg på samme måte som ifjor. Flere foreldre har signalisert at de kan hjelpe til om de får beskjed om hva de skal gjøre, og det vil nok bli aktuelt. Vi kommer tilbake til hvordan det ev organiseres.

Kamper:
Det blir grendaliga lignende fjorårets. Det kan også bli aktuelt med noen miniturneringer/enkeltkvelder der vi kjører 3 mot 3 kamper. Dette er den nye modellen for barnefotballen, og har bl.a. med at det er mye og ofte ballberøring på alle som skal være i fokus og som er viktig de første årene. Endel cuper vil derfor gjøre om på sin organisering og vi vil vurdere hvem og hvilke vi ev melder oss på etterhvert.

Trening:
Gressmatta på stadion skal byttes og vil derfor ikke være tilgjengelig før sommeren. Det betyr at trening og kamper må legges andre steder. Kamper blir trolig på Vollan, og trening håper vi på å få til på skolebanen (banen nedenfor ungdomsskolen) når forholdene tilsier at det er greit. Da vi vet at en del av gutta er med på taekwondo har vi prøvd å styre unna torsdager, og vi starter derfor med onsdagstrening nå etter påske.

Vel møtt til en ny sesong :)
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline