Oppdal 2; 2-8 mot Støren 7´er.

Postet av Oppdal G16 den 21. Apr 2017

En liten oppsummering fra kampen mot Støren.

Første omgang hang vi bra med, 2-4 til pause. Vi viser at vi har trent på å spille oss ut bakfra, og at vi har både ro og ferdigheter til det. Mange fine kombinasjoner framover. Og treninga onsdag på hvordan kantspiller kan variere ved å komme i mot - pasning i støtte, dra seg innover og spille til sentral midt og å stikke i bakrom har effekt. Det må vi fortsette å trene på. To mål av Trygve etter at vi greier å trykke på, og flere gode målsjanser fra flere spillere.

Litt "rart" å spille 7´er, uten offside. Vi er vant til å pushe laget opp når vi går i angrep. Problemet i 7´er er at ballen kommer veldig fort tilbake ved ballmist. Spesielt hvis ballen mistes sentralt i banen når laget vårt er på full fart framover.

Spiller nr. 42 hos Støren var nok den spilleren som var den store (og han var stor) forskjellen på lagene. Dere har alt for stor respekt for denne typen spillere. Vi prøvde flere løsninger for å markere han ut av kampen, uten at det gav uttelling. Støren scoret faktisk ikke mål når han var på sidelinja. Det er fullt mulig å markere ut slike spillere. Men da må en være helt i ryggen når han får ballen, og bruke litt fysikk for å forstyrre mottaket.

Vi ble enige i pausen om at vi fremdeles hadde muligheter til å vinne kampen, for Støren var overkommelig motstand. Vi fikk to skader i kampen: Jo fikk seg en trøkk og måtte stå over resten av kampen, Håkon L. var litt i ulage og spilte kun deler av 2. omgang. Dette gjorde at vi da hadde kun 1 innbytter, og da må det sjongleres litt i lagoppstillinga når vi skal gjøre bytter.

Det skal sies at vi hadde flere målsjanser i 2. omgang også, uten at vi greide å score.

Fra G14 hadde vi med Sander og Amund. Dette er spillere som viser at de har arbeidet med styrke. G14 har leid inn Malin Olsen til å gjennomføre styrketrening hver uke gjennom vinteren, og det gir resultater. Godt jobba.

De fleste føler nok at vi skulle ha greid oss bedre mot et Støren-lag som ikke hadde en klar plan i spillet, men hadde i hovedsak en spiller som var innpå og ordnet resultatet for dem.

Vi tar med oss følgende fra kampen:

Vi greier å spille oss ut bakfra. Fine kombinasjoner i første omgang - fra forsvar inn til sentral midt og ut på kant. Mange gode valg.

Det vi skal bli bedre på; vi spiller i G16 og MÅ ta steget også fysisk. Respekt for store spillere hører til i 11-årsklassen.

Og så må alle spillere skru knappen på "kampmodus - full innsats" når dommeren blåser i fløyta.

Vi depper ikke over kampen. Tar med oss det positive og jobber med det som ikke er like bra.