Oppdal 2; 5-2 mot Tynset 2.

Postet av Oppdal G16 den 28. Apr 2017

For en kamp Oppdal 2 spilte mot Tynset 2 onsdag den 26. april. Vi startet kampen litt famlende, og Tynset gikk opp i ledelsen. Målet de fikk var et "rotemål", der vi mister ballen unødvendig på tur framover. Vi kom oss fort til hektene igjen, og utlignet.

Etter dette var det Oppdal som spilte ball. Vi trenerne er imponert over spillet. At spillet er så bra, etter så kort tid sammen er utrolig bra.

Forsvar:

Midtbanen klarte effektivt å stoppe alle mulige overganger fra Tynset midtveis i 1. omgang og ut kampen. De hadde knapt en sjanse i 2. omgang. Eirik hadde bestemt seg for at Tynsets nr. 6 ikke skulle få tid til å vende seg opp og komme framover. Midtforsvaret var gode til å bryte oppspillene foran angriperne. All fokus på førsteforsvarjobben (1F) gir uttelling. Hurtig opp i motspiller er viktig.

Angrep:

Andreas viste god ro med ball, og fordelte ballene ut til midtstoppere og backer. Backene var villige til å gå oppover, både i startfasen av angrepet og ellers. Det viste Peder (G14), som spilte back og var framme og puttet på et mål. Og Håkon L som raidet fra backposisjon og helt fram til 16-meteren. Der ble han taklet og laget frispark. (helt sikker på at det har blitt scoring hvis ikke han har blitt taklet) Vi viste god variasjon i framspillene, der vi spiller ut på kant, kantene varierer med å gå innover og å komme ned til dørlinja. Gisle hadde mange gjennomspill til Martyna mellom back og midtstopper, akkurat som avtalt før kampen. Backen fikk kjørt seg mot Martyna, som gjennom kampen hadde mange sjanser, og til slutt fikk hun satt en i mål. På den andre kanten spilte Ulrik og Trygve bra sammen, og gjør mange gode valg.

Nå har jeg nevnt noen navn. Men; alle 13 spillerne vi hadde i troppen gjorde en fenomenal innsats, som dere alle kan være stolte av.

I det hele tatt er vi veldig fornøyd med kampen. Vi ser det allerede under oppvarminga. Er det god konsentrasjon og innsats under oppvarming, blir innsatsen i kampen bra også.

Fokus framover:

Oppspill fra forsvar - vi spiller ikke ballen i rommet mellom vår egen 16 meter og midtbanen. Jeg kaller dette for "no sone". Altså så skal ikke ballen dit, uten at midtbanespillerne er helt ledige. Spill heller ballen ut til backene, eller slå langt over midtbanen og ut mot kantene. Hvis vi får brudd i såkalt "no sone" kommer motstanderne fort i angrep når laget vårt er på tur framover. Da skaper det lett ubalanse.

Til slutt en ekstra takk til "lånespillerne" fra G14 og J15. Elias, Gisle, Peder og Martyna. Dere sørget for alle målene. Elias 3, Peder og Martyna 1 hver.

Godt jobba alle sammen. Dette ble en opptur, etter to tap for Oppdal 2. Vi tar med oss det positive fra kampen og bygger videre på det.


Vegard S.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline