Tøff fredagskveld mot Trygg/Lade

Postet av Oppdal G16 den 29. Apr 2017

Etter en meget god sesongstart med to seire og godt spill, ble det en test på toppnivået i 2. divisjon mot Trygg/Lade. Vi møtte det klart beste laget vi har møtt i år, og med mange skader og sykdom i stallen ble det en slitsom kveld utover i 2. omgang.

Hvis vi er resultatfokusert, blir det tungt å tape 0-6. Er vi utviklingsorientert, og ser bak resultatet, er det mye bedre:

Vi har nå Jo, Sander, Øyvind og Ardiz ute med skader. Heine er syk, og Vetle meldte forfall pga sykdom. Vi startet dermed uten mange fra førstelaget – før kampen.

Vi holdt likevel godt følge med TryggLade i 1. omgang, fikk to uheldige mål i mot, men skapte også mange nok sjanser til å ha to mål selv. Men vi lyktes ikke, det må nok trenes avslutninger - og flere må komme på løp når Markus stormer frem. Det går fort og da må indreløper, spiss og motsatt kant være på plass i feltet!

Etter pause måtte Halvor tidlig ut med ankelskade, og så forsvant Gisle med magesmerter. Dermed var midtbanen vi egentlig skulle stilt med borte, og da ble det tøft med mange rokeringer på posisjoner og lag. Selv om mange sto opp og kjempet durabelig, ble det for stor nivåforskjell på lagene.

TryggLade er på et høyere nivå i presisjon, duellstyrke og fysikk enn mange på vårt lag fredag kveld, det må vi bare erkjenne. Men vi har spillere som har spilleforståelsen i orden, fysikken kommer etterhvert den! Det hadde vært verre om forståelse og teknikk var fraværende, så dette blir bra når vi får lagt litt muskler, centimeter og kilo på kroppen!

Ingen grunn til å deppe over å tape mot topplaget med over halve førstelaget sittende på benken i 2. omgang!

Mange av dere har tatt store steg i spilleforståelse og lagstruktur, samt ballbehandling i pressa situasjoner, bare på to-tre måneder. vi skal fortsette med å trene på små flater, nettopp for å tvinge fram hurtig ballbehandling og mange dueller. Vi må tenke og handle enda hurtigere med enda større presisjon!

Mot Astor neste torsdag håper vi at både Vetle, Jo og Halvor er klar igjen - og at vi slipper å slite for mye på G14.

2. laget har ikke kamp neste uke.

Trening søndag - der vi tar tak i et par moment fra gårsdagens kamp:

1. forsvarerjobben handler om å komme hurtig opp i motspiller, sidestille, senke fart – og til slutt takle. I går solgte vi oss litt for lett over hele banen. Hvorfor skjedde det?

Dessuten; vi slo mange, slurvete og farlige pasninger i går inn i «no go»-sone. Ble vi stressa eller ble vi så utålmodige etter å komme framover at vi tok sjansen for tidlig?

Takk til Amund, Sander og Gisle fra G14 for topp innsats! At så mange fra G14 nå får prøve seg er utrolig bra for spillerutviklingen, slik flere fra G16 kan få prøve seg i kamp for juniorlaget og på trening med A-lag/juniorlag.

Per Roar


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline