Siste loppisnytt - VIKTIG AT ALLE LESER

Postet av Oppdal J17 den 1. Jun 2017

Det nærmer seg og det sitrer i loppisblodet til mange nå tenker jeg :-) Dette har vi gjort før og det er jo ganske artig :-) Her kommer en oppsummering 10 dager før:.

Arenaen blir altså Oppdal Gjestetun ut mot gamle E6 og Shell. Vi har god plass og god tilgang med bil til område. Fredag kl. 17.00 møtes vi alle sammen. Kanskje det smarteste er å parkere ved Skifer så vi har område fritt? Fredag rigger vi telt som Morten har med. Bord fra Enern som Anita har kål på, og bord/benker som Helge Morten ordner hos Johnny i Vangslia. Morten tar også med kjøleskap.
Vi henter også kles-stativ på kulturhuset. Noe mer vi skal gjøre på fredag? NB!! Ingen lopper leveres på fredag. Loppene tar vi med på lørdag - ferdig priset.

Markedsgruppa har gjort en strålende jobb så langt. Husk å del FB-arrangementet til alle venner og kjente. Plakaten er oppe nå. Vi bør også ordne paller der vi stifter fast plakater og setter langs veiene. Ala sirkusplakater. Morten har paller som kan brukes til dette. Har vi nok plakater til dette? - minimum 4 stk (Vikaveien, Rv70, E6 Nord og Sør)
Kan markedsgruppa ta kontakt med avisene for å fortelle om loppisen? Bør gjøres mandagen med tanke på deadline deres.

Premiegruppa er også godt i gang forstår jeg? Randi Siri er loddansvarlig og organiserer dette sammen med premiegjengen på lørdag.

Kafègruppa har kommet med følgende fordeling av bakst og kafè: Alle jentene tar med bakst i pose til salg, en kanne kaffe og en flaske saft, samt at alle jentene med fornavn som starter på A - I tar med en kake til salg i kafeen, mens alle jentene med fornavn fra K-Å tar med svelerøre. Greit om de som skal ta med kake kan skrive i kommentarfeltet (På facbook-posten) hvilken kake de tar med, slik at vi ikke ender opp med bare brownies eller sjokoladekake
Karianne kjøper inn alt av kopper, servietter, fat osv.

Lopper
Det virker som det jobbes godt med å skaffe lopper, det er det vi lever av denne dagen, så det er veldig viktig at vi er aktive for å skaffe dette. Lageret er så godt som tomt fra forrige loppis. Vi har tømt et hus og fått en henger med lamper av Elektro1, men det er kjempeviktig at alle rydder i skap og skuffer både hos oss selv, venner, naboer, kolleger og slekt så vi har noe å selge denne dagen. Bruk Facebook for det det er verdt.

Penger. Anne Karin har ansvaret her. Vi tar imot kontanter og mCash/VIPS. Hva blir løsninga Anne Karin? Vi har ikke rompetasker på lager så alle må ta med seg sin egen til å oppbevare penger i.

Diverse
Morten har masse gule vester fra sist loppis samt to kasser med kleshengere. Alle som har henger tilgjengelig tar med dette på fredag, og på lørdag.
Karianne kjøper inn tusjer, prislapper, ark til å prise på bordene. Hun skaffer også skjøteledninger til kjøleskap og steketakke.
Er det noen som har steketakke de kan ta med? Vi trenger 2 stk.

Ellers kan/bør dere lese planen som ble postet tidligere i vinter her

Vi vil ha tilbakemeldinger på infoen, bekreftelser på at ting er i orden, og tips om vi har glemt noe, eller nye gode idèer. Denne artikkelen blir postet på facebooksiden, kommenter under den posten eller send mail til morten.oppdal(a)gmail.com, eller ring/SMS til 97197060.

Lykke til

Hilsen Loppiskomitèen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline