Info om Dana Cup

Postet av Jenter 2003 den 11. Jul 2017

Hei!

Da nærmer det seg avreise til Danmark, og her kommer litt info om det praktiske.

Vi reiser med 28 spillere nedover; 21 fra eget lag, 4 lånespillere fra J13 (Ragne, Selin, Nora og Linn Sophie) og 3 lånespillere fra andre klubber (Anfal, Sigrid og Tina). De som skal reise med buss drar fra Oppdal søndag 23. juli kl. 08.00 fra skolens bussholdeplass. Totalt reiser 14 spillere og 3 voksne fra våre lag med bussen (hele eller deler av turen). Håkon, Hilde og Tor blir med bussen, så disse kan kontaktes dersom det er noen spørsmål i den forbindelse. Ferga går fra Larvik kl. 17.30 med ankomst Hirtshals kl. 21.15. Derfra busses vi til Sindal skole & Hal, som ligger mellom Fredrikshavn og Hjørring. Adressa til skolen er Islandsgade 21, 9870 Sindal.

Jentene må ha med gyldig legitimasjon med tanke på både ferga og alderskontroller i turneringen. Pass er vel det eneste som helt sikkert er gyldig overalt, og det holder ikke med kopi på ferga. A-korta dekker overnatting og frokost på skolen, samt lunsj og middag i tråd med planen under. Lunsj og middag spises i FiberHallen eller HALLEN Park Vendia i Dana Cup senterområde. NB! Frokost og lunsj mandag er ikke inkludert i A-kortet. Det samme gjelder alle måltider etter lunsj lørdag den 29. juli.


Frokost (er det vi kaller lunsj)
kl. 11.00 - 14.30
Aftensmad kl. 16.30 - 19.30
(Mandag kl. 15.30 - 20.00)
Mandag - Kalkun i sur-sød-sauce, ris og salat
Tirsdag Fiskefrikadeller, gulerodssalat og brød Pasta, kødsauce og salat
Onsdag Oksekødsboller, coleslaw og brød Kylling i karry, ris og salat
Torsdag Kyllingbryst, rissalat og brød Oksekødboller, pasta, tomatsovs og salat
Fredag Marineret kylling filet, pastasalat og brød Oksegullasch, kartoffelmos og salat
Lørdag Oksekødspølser og kartoffelmos -

Åpningsseremonien er mandag den 24. juli kl. 19 på Bredbånd Nord Arena.


Våre lag spiller følgende innledningskamper (arena står i kolonnen etter klokkeslett):

G14 25.jul 10:00 74-Tårs gräs Arna-Bjørnar 1 - Oppdal 2
25.jul 14:10 64- Bjergby gräs Skudenes UIL - Oppdal 1
25.jul 20:00 53-Lundergaard gräs Kolbotn IL - Oppdal 2
26.jul 08:20 34-Højene gräs Berg TT IF - Oppdal 1
26.jul 15:00 12-Hjørring gräs Oppdal 2 - Grane Arendal FB
26.jul 17:30 13-Hjørring gräs Oppdal 1 - Urædd FK


Retur med ferga fra Hirtshals til Larvik blir søndag den 30. juli kl. 12.45. Trollheimen turbuss står da klare i Larvik til å kjøre oss hjem. Det blir nok senkveld før vi er hjemme...

Når det gjelder oppfølging under oppholdet, så setter vi opp en vaktplan der alle foreldre som er med til Danmark må påregne å bidra. Vi vil ha to voksne som er med jentene til enhver tid, og da holder vi trenerne utenfor den turnusen. Trenerne sørger for at det flyter i forhold til busser, oppmøte til kamp osv. Tor, Håkon, Bjørn Tore og Hilde er på skolen hele uka. En av foreldrevaktene vil til enhver tid være en dame, og hun må ligge på skolen på vakta si (i tillegg til Hilde, som overnatter der hele uka). Vi skal prøve å ordne en madrass til dette, sånn at dere dette gjelder slipper å ta med ekstra madrass nedover for ei natt. Foreldrevaktene har som hovedoppgave å passe på at jentene har det greit, at alle har noen å være sammen med, bistå med å få jentene på plass til måltider til riktig tid etc. Vi kommer til å organisere en del felles aktivitet for laget og medreisende foreldre/familie, men dette må vi nesten ta via messenger når vi er på plass der nede. Bading, besøk i Fårup sommarland, grilling etc kan være aktuelle fellesaktiviteter. Vaktplanen kommer snart!

NB! Det er ikke anledning til å ta med dobbel luftmadrass for at en person skal ligge på denne. Jentene må derfor slå seg sammen hvis de har doble luftmadrasser.

Hvis det er noen spørsmål, ta kontakt! Vi gleder oss!


For trenerne og laglederne,

Hilde og Sissel


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline