Kampoppsett og info Ørlandscup

Postet av Jenter 2004 den 2. Aug 2017

Kampoppsett Ørlandscup (Jentene spiller i gruppe B og C)

https://profixio.com/matches/o...


Som dere ser av kampoppsettet spiller begge lagene første kamp på fredag kveld, henholdsvis kl 18:45 og 19:30. Trenerne vil legge ut laginndelingene etter hvert. Vi er avhengig av å komme oss ivei i "rett tid" på fredag for å unngå lang fergekø. De som har mulighet anbefales å kjøre senest kl 13. Turen innkludert ferge tar ca 3 timer.

I år har alle lagene fra Oppdal fått tildelt overnatting på Hårberg skole. Denne ligger ved inngangen til flystasjonen, ca 1,5 km fra Brekstad sentrum. Når det gjelder lommepenger har vi i år som i fjor satt en sum på 300 kr. Kr 50 i fergebilletter kommer i tillegg. A - kortene dekker alle måltider bortsett fra middag på søndag etter sluttspill. Husk også å ta med nok niste til turen utover og fram til middag fredag kveld (denne blir nok ikke inntatt før ca. 21:00). Det er glutenfrie alternativer for de som har behov for det.

Dersom noen vil parkere bobil / campingvogn / telt utenfor skolen er det muligheter for det, men da må Kari eller Marit få beskjed så fort som mulig slik at vi får bestilt plass. Vi håper at så mange foreldre som mulig blir med utover.


Pakkeliste:


Liggeunderlag / sovepose

Kampskjorte, shorts og strømper

Fotballsko / leggskinn

Toalettsaker

Skifteklær etter behov og vær..

Lommepenger

Liten sekk til å ha med mat, drikke etc under kampene

Drikkeflaske / matboks (det skal smøres niste hver dag)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline