Referat foreldremøte

Postet av Gutter 2003/2004 den 7. Sep 2017

Info fra lagleder:

Kiosk - Uke 37, se oppsett under filarkiv på denne siden, eller på facebook. 

Kjøring til kamp - tilbakemelding om at to dagers varsel er litt kort. Fint med beskjed hvis noen som ikke er oppsatt på kjøring likevel skal kjøre og har plass til spillere, i tilfelle det passer dårlig for noen av de som er oppsatt. Det ble også bestemt at guttene ikke skal ha med penger på bortekamper. Alle MÅ ha med niste og drikke!

Treningsavgift - faktura er kommet på e-post eller i MinIdrett. Betal denne!

Kaffesalg - alle skal selge en kartong Oppdal IL-kaffe. Vi kan velge mellom filtermalt og kapsler. Dere som ikke hentet før sommeren, eller nå på foreldremøtet, kan kontakte meg. 

All informasjon skal legges på nettsida. Heretter blir det andre boller! 


Info fra trenerne:

Holdninger og motivasjon - gi beskjed pr sms eller messenger direkte til trenerne hvis man ikke kommer på trening. Dette skal ikke legges på facebookveggen. Når det gjelder kamp så sørg for å gi beskjed så tidlig som mulig slik at trenerne får tid til å spørre andre spillere. Noe manglende konsentrasjon på trening, det hviskes/småprates i små grupper. En del bråk i garderobe etter bortekamper. Trenerne ble oppfordret til å varsle foreldre i de tilfeller avkommet har ikke har oppført seg greit. Alle foreldre tar en prat med sine gutter for minne om normal folkeskikk, både på trening og kamp. Noe varierende innsats på kamper; vi voksne må minne dem om at alle kamper er like viktige, og at alle må yte sitt beste på hver kamp. Vi diskuterte litt rundt inndeling av lag og antall reserver som bør være med.

Det ble ellers informert om differensiering og hospitering. Seks gutter fra G12 skal hospitere på G13-treningene de kommende ukene. To G13-spillere skal hospitere på G14. Oppfordrer alle til å snakke med sin gutt om at de som hospiterer hos oss skal bli tatt imot og inkludert på skikkelig vis.

Cup - angående Ørlandscup har vi i foreldregruppa en noe ulik oppfatning av hvordan helga forløp. I ettertid ser vi at vi kanskje skulle ha hatt et vaktsystem, spesielt med tanke på at vi bodde på Hårberg, spilte nesten alle kamper på Lundavoll, og dusjet/spiste i sentrum. Det ble mye oppfølging på de foreldrene som var med. Dette tar vi med oss til neste år. Når det gjelder fotballen var det to jevne lag.

Kan ellers nevne at vi skal selge lodd for Lions Andeløp under Fjell- og Fårikålfestivalen. Mette D kommer tilbake til dette.

Til slutt oppfordres alle foreldre til å stille som supportere på kamper, og kanskje også ta seg en tur på treningene av og til. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline