Det blir en herlig sesongavslutning!

Postet av Oppdal G16 den 8. Okt 2017

Mens 2. laget startet høsten bra og har falt litt av - startet 1. laget svakt, men har kommet sterkere og sterkere.

For 2. laget er det én ting som er lærdom fra de to siste kampene: Vi må ikke sove fra start. 0-4 etter tjue minutters spill i to kamper på rad vitner om at mange spillere ikke er konsentrert og til stede når kampen starter. Der må vi alle jobbe med å komme i rett kampmodus. Flytte alle andre tanker vekk og gå inn i matchen og gjøre de arbeidsoppgavene vi skal.

For 1. laget har de siste tre kampene vært strålende gjennomført, med en mye større aggresivitet og trygghet bakover enn før. Ikke ett spillemål imot på tre kamper er meget godt, og skyldes både en tøffere og mer resolutt bakre firer og keeper, men også bedre press på ballfører på midtbanen slik at motstander ikke får slå bakromspasninger. Legg til mye tøffere angrepstrio som stresser og presser, så blir vi vanskelige å spille mot!

Mot Rennebu var vi mye hissigere i duellene enn de, og så gikk Olav Stavne bananas - og når treneren mister fokus så gjør spillerne det også. Det var et skoleeksempel på hva du ikke skal gjøre som trener og spiller. Ingen dommere gjør om på det de har dømt, uansett hvor feil vi mener det er. Hold igjen munnen - og spill videre.

Vi burde scoret enda flere mål - Markus hadde vel ti innlegg etter raid ned til dødlinja. Vi burde minst omsatt to-tre av dem til mål. Først og fremst må motsatt kant komme på bakre stolpe. Spiss skal være på første stolpe og indreløpere skal ligge på 45 ut og returrom. Mot Trond og Strindheim skal disse løpene komme!

Herlig å se hvor mye midtbanetrioen med Eirik, Halvor og Vetle legger ned av kilometer - returløpene i dag var viktige og vi tvang gang på gang Rennebu til å slå støtte og vende tilbake. De fant aldri rom og vi var som vepser rundt dem.  Og Eirik lå i returrom og fikk endelig satt inn et mål - herlig!

skulle gjerne sett færre touch i overganger  som sinker framdriften i spillet vårt når vi er i overtall på kontringer - det kommer i de to siste kampene! Men du verden for en god nærteknikk dere har gutter - Chris og Mohammed hadde noen herlige dribleshow i dag.

Nå er det en ukes kamppause, men trening som vanlig. Mandag med G14, onsdag alene. Så blir det en tøff siste kampuke med Trond og Strindheim 2 hjemme mandag og torsdag for 1. laget, og 2. laget borte mot Gauldal fredag. Det bør faktisk bli tre seire og vi avslutter på topp. Da kan dere ta en velfortjent ferie - og bli med videre når dere har tenkt dere om. For det er ingen grunn til å gi seg nå – dere har tatt store steg som fotballspillere i år. Det er en fryd å trene og veilede dere når dere er som i dag!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline