Årsbeste mot Trond!

Postet av Oppdal G16 den 17. Okt 2017

Matchen mandag er ubestridt den beste kampen vi har spilt i år. Med unntak av fem minutter i starten da det var ruskete og vi sov litt - var dette en fest å se på.

Viktige årsaker er:

- hissig press fra Mohammed stresser forsvaret deres. Spiss bestemmer presshøyde og pressvilje - Mohammed er konge der. Trond prøver å spille seg ut, det er modig gjort, men det gir de trøbbel når vi er så hissige. Mye gjenvinning høyt i banen gir mange overganger og sjanser for oss.

- Forsvaret gjør som jeg ba om, prøver å tre gjennom Tronds to fremste ledd og finnne midtbanespillere som kan snu og vende opp.

– Det går hurtig i lengderetning med få touch - Trond henger knapt med.

- Det går mye mer på to og tre-touch enn i de foregående kampene. Slik kommer Trond ikke oppi oss, og vi  spiller oss til et hav av sjanser som kunne og burde gitt oss en mye større seier. Litt mer iskald i skuddøyeblikk så blir det mål.

- kanter er flinke til å se opp når innlegget slås og finner enten 45 ut eller noen på bakre femmeter.

- Midtbanetrioen er flinke til å vende spill, og Gisle/Eirik/Halvor sprer silkepasninger i bakrom til Elias/Sindre/Vetle/Ulrik. Strålende!

- Voldsom gjenvinningsvilje når vi mister ball, alltid en i press og en i sikring, Trond fikk aldri tid og rom. Driblefanten på venstrekanten deres kom seg aldri forbi Jo, og gjorde han det ventet Eldar! No mercy!

– Forsvaret og Erik er helt konge bakover, de skapte knapt en sjanse utenom første fem og de fem minuttene de var en mann mer. Null spillemål bakover på fire kamper - knallsterkt!


Nå er det to kamper igjen, de skal vinnes med samme flotte innsatsvilje og spillemønster. Strindheim 3 er på samme nivå som Trond, de har trolig noen gode, men ikke samme jevne lag som vi har.

Vetle er syk og usikker torsdag, mens Markus forhåpentlig er tilbake etter sykdom. Eirik er ikke med, mens Gisle, Elias og Sander kviler til 2.lagskampen fredag. Trygve, Amund og Haider kommer inn torsdag og vil gjøre en god jobb. Vi får se an laget til vi vet hvem som er friske nok til å spille.

Lover overraskelse etter kampen – som jeg også håper vi får tatt opp på video som vi kan vise på en avslutningsfest i høst.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline