Vedr. trening og cup i vintersesongen

Postet av Gutter 2005 den 22. Nov 2017

På foreldremøte i kveld ble det informert om at treningstid fram til jul er i idrettshallen fredager kl.  19:00 - 20:30. Vi fikk velge mellom to alternative tidspunkt, men dette tidspunktet ble valgt da dette ikke kræsjer med annen trening slik at alle i utgangspunktet har mulighet til å delta.

Vi satser i tillegg på noen økter på lørdag eller søndag i kunstgresshallen på Sunndalsøra.

Til nå har det vært ca. 10 gutter som har prioritert innendørstrening og det har sammenheng med at mange av guttene ikke ønsker å trene fotball i vintersesongen, men er aktive på andre idretter. Dette støtter vi fullt ut og alle blir ønsket velkommen tilbake når vintersesongen er over.

På foreldremøte i kveld diskuterte foreldregruppa om det burde være noe krav til å stille på fotballtrening for å få være med på cup. Det var enighet i gruppa om at man må prioritere fotballtreninger når man har anledning.

Fint om dere foreldre  kan ta en prat med barnet deres slik at det ikke oppstår noen uklarheter rundt dette.

Det er påmeldt to lag til Buvik Cup på søndag. Dette er en innendørscup på parkettgulv, det spilles 5 mot 5. Kampene starter ca. 13:00 og er ferdig ca. kl. 16:00.

Jeg må vite innen i morgen kveld kl 22.00 hvem som ønsker å bli med, og om du kan bli med å kjøre. Send meg SMS på mob.nr.: 917 86 578.


  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline