Referat fra foreldremøte 9. januar 2018

Postet av Jenter 2003 den 10. Jan 2018

Oppmøte: 15 jenter var representert på møtet. I tillegg var Erik Botten fra sportslig utvalg med på deler av møtet.


1. Status trening

Treningstider utover vinteren er tirsdager kl. 16 og lørdager kl. 17.30. Viktig at alle som skal til Lillehammer møter kommende tirsdag!


2. Spillersituasjon

Tre- fire spillere har enten gitt seg eller er usikre på fortsatt spill. Dvs vi har 18-19 spillere som per i dag er aktuelle utover våren.


3. Lagspåmelding til serien 

Vi har meldt på et 11’erlag og et 7’erlag. Mulig dette er for ambisiøst, men vi trekker 7’erlaget dersom det ser ut til å bli veldig mye kamper. Det er mulig å gjøre dette innen en gitt frist.


4. Lillehammer cup 

Sjåfører og antall spillere de har plass til er som følger: Eli Grete (3), Bård (2), Tor (2), Bjørn Tore (2), Odin (3), Sissel (3), Pernille (3). Sissel, Hilde, Odin, Bjørn Tore og Tor blir med og bor på skolen. 

Spillerne betaler 200 kr til sjåføren til Lillehammer for dekning av skyssutgifter. Avreise ca kl. 17 på fredag. Hvor vi skal bo får vi beskjed om snart. Dersom noen har gjort avtaler om plass i biler, meldes dette til Hilde.

Lagoppsett Lillehammer cup:

Lag 1: Ingri, Selma, Inga H, Margit, Mari, Ylva, Ida E

Lag 2: Rannei, Kristin, Inga HB, Ida AK, Julie, Kaia, Nora, Oda


5. Norway cup

Etter evalueringsrunden i alle laga i fotballgruppa har styret gått inn for annethvert år med Dana og Norway cup. I år blir det altså Norway cup.


6. Trener-/lagledersituasjonen

Tor og Odin blir faste trenere framover. Bård og Bjørn Tore bistår i den grad de har tid og anledning. Hilde og Sissel avslutter som lagledere. Heidi tar over etter Lillehammer, Grete Mette blir med når skisesongen er over. Ingrid er disponibel ved behov. Suleskard gir seg som dugnadsansvarlige, og etter loddtrekning ble Ida AKs og Pias foresatte nye dugnadsansvarlige. Therese fortsetter som sosialansvarlig, og Randi Grete blir i tillegg med på dette.Referent: Hilde


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline