Referat foreldremøte vår 2018

Postet av Jenter 2004 den 10. Apr 2018

Treningstider: mandager 19:00 - 20:30 og fredager 17:30 - 19:00. Første utetrening 13. april.

Kamper / spillerstall: 15 jenter og to lag. En fast stamme på 9er laget og delvis en fast stamme på 7er laget. Alle skal spille på begge lagene, men noen kommer til og spille mere på det ene enn det andre laget. Spillere fra J13 blir lånt med noen ganger for å redusere belastningen på våre egne spillere. Disse kommer hele tiden til å starte på benken. Det er 20 kamper i vår og målet er at alle i hvert fall skal spille 10 kamper hver. Dersom en ikke kan møte til kamp SKAL det gis beskjed om dette så fort som mulig. Trenerne kommer da til å plukke ut nye spillere ut ifra hvilken posisjon de mangler på banen og ikke hvem som har spilt mest eller minst kamper fra før. Foreldrene må også påregne noe mere kjøring i vår pga forholdsvis liten spillerstall.

Treninger: Eget system på treningene fra nå av. Dette innebærer at trenerne kommer til og stoppe spillet / øvelsene for at spillerne skal lære, samt mestre ulike situasjoner og teknikk enda bedre. Det kommer til å bli faste plasser på banen, samt mere fokus på resultater. Dersom noen ikke kan komme på trening SKAL dette varsles på messenger.

Lagledere på trening: Det er ønskelig at Kari / Marit er innom treningene og "lodder stemningen" litt blant jentene. Kanskje er det også ting de syns er enklere å ta opp med laglederne i stedet for trenerne. Dette skal vi prøve å få til, men vi kan ikke love å komme innom hver uke.

Norwaycup: Alle vil bli med!! Usikkert enda om det blir et eller to lag, 7er. Mulighet for buss for de som ikke reiser med foreldre eller andre. Cupen starter 28. juli. kampstart søndag 29. Pris per person på buss blir ca 700 - 800 kr. Egenandel på cupen ble bestemt til 1500 per person. A - kortet koster 2400 og inkluderer overnatting på skole, frokost, lunch, middag, transport mellom kamparenaer m.m. Marit Loe har meldt seg som nattevakt på skolen hele uka, men vi må ha en voksen til hver natt. I tillegg vil vi sette opp dagvakter som følger jentene til kamper, måltider etc. Mere info kommer.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline