Aktiv cup Tynset

Postet av Gutter 2005 den 12. Mar 2019

Da er det kort tid til Aktiv cup. Vet at guttene gleder til seg ei sportslig og ikke minst sosial helg på Tynset. Vi bor på Tynset rom og camping i hytter med plass til 6 personer i hver. 

Kamper:

Lørdag: Kl. 09:20 og 10:40

Søndag: Kl. 09:20 og 11:20. Det er i tillegg en sluttspillkamp avhengig av hvilken plass vi kommer på i pulja, men seneste tidspunkt for denne er kl. 14:00

Avreisetidspunkt kommer vi nærmere tilbake til da kampoppsettet fortsatt kan endres noe.

Da vi er ferdig tidlig på lørdag er et alternativ å dra på bowling etter at guttene har dusjet og spist, for så å dra i hallen og heie på de andre oppdalslagene. Så blir det pizza til kvelds. Ta med rikelig med mat for å ha utover dagen da det blir pizza først i 19-20 tiden.

Guttene må ha med seg sengeklær eller sovepose, håndduker og ellers vanlig fotballutstyr og skifteklær. (Drikkeflaske, drakt, shorts, to par fotballsokker, kunstgressko, varme klær mellom kampene da det er kaldt i hallen.) Vi reiser i fotballutstyr på lørdag.

Gir beskjed om egenandel når vi vet eksakt antall som skal overnatte.  I tillegg kjøper vi inn til frokost og nistepakke på søndag.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline