Referat foreldremøte 28.mai 2019

Postet av Gutter 2005 den 2. Jun 2019

Kort oppsummering av foreldremøte 28.5.19

Dugnad 1: Laget har fått i oppgave å klippe gress ved Hovdin Gard. Guttene har selv delt seg inn i par som utfører oppgaven sammen. Alt av utstyr er tilgjengelig oppe ved Hovdin Gard. Anslått tidsbruk pr gang er 2 timer. Vi får kr.200,- pr time. Trenerne (Erik) følger opp at de som står for tur får beskjed når det nærmer seg deres tur til å klippe.

Dugnad 2: Salg av toalettpapir for de som skal til Dana Cup. Vi selger toalettpapir slik at egenandelen blir minimal ifbm deltagelse Dana Cup. Det er også ønskelig at guttene kan besøke en fornøyelsespark mens de er på Dana Cup. Vi tar derfor utgangspunkt i at hver gutt selger 10 sekker hver. Kommer tilbake med mer informasjon etter hvert.

Kort orientering om Hydro Cup: Oppmøte senest kl.10:00, Sande. Spiller 4 kamper lørdag og 1 kamp på søndag. Under cupen skal guttene trene på å spille 11`er. Ingen fokus på resultat, men tar det som trening.

Dana Cup: Avreise for de med felles buss er søndag 21.juli. Vi blir 7 gutter og 3 foreldre på bussen. Tidspunkt vet vi ikke ennå. Retur buss må vi komme tilbake til. Alle de som ikke sitter på felles buss, må være på plass i god tid til åpningsseremonien mandag 22.juli kl.19:30. Grunnspill spilles tirsdag og onsdag. Sluttspill spilles torsdag, fredag, lørdag. Finaler spilles fredag og lørdag. Vi stiller med 2 stk 7`er lag. 

Seriekamper/lagene/trening: Kort orientering fra trenerne. Begge lag møter relativt hard motstand. Ikke alle guttene som er klar eller ønsker å spille 11`er. Har invitert Christian Skjesol og Mikkel Olberg til å trene guttene en gang i blant. Trener da spesielt på formasjoner etc ifbm overgangen til 11`er bane. Trenerne ber foreldre oppfordre guttene til mer fotball spill/lek på fritiden. Stort sett veldig god innsats på treningene. Oppfordrer guttene til å møte opp litt før trening slik at de er ferdig skiftet, ferdig "bablet" og klar når treningen starter.  

Nye drakter: Alle lagene får nye drakter så fort de har fått trykt på sponsorer. Fotballgruppa har inngått avtale med Puma om drakter. I løpet av sesongen oppfordres alle til å kjøpe svart Puma shorts og svarte Puma sokker. Kan kjøpes hos G-sport Oppdal.

Under Fotball-gallaen vant guttene en gratis aktivitet. De skal derfor i Villmarksleiren tirsdag 11.juni kl.17:00. Invitasjon er sendt til guttene via Spond. De som ønsker å være med må svare der.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline