Samling Hamra 11.-13.nov for U12-U16

Postet av 3. U14 - U16 den 16. Nov 2016

Sør-Trøndelag krets inviterer til åpen alpinsamling i Tänndalen, Sverige; 3 dager 11-13 nov 2016 for U12/U14/U16. Skitreningen vil foregå i en av de nærmeste anleggene til Hamrabacken.

Skitrenere på samlingene vil være Niclas Kjelsli, Eirik Sem og Carsten Cleve-Hansen.Planlegger trening på basisferdigheter med momenttrening/frikjøring og modeller med staur. De eldste U16 får tilbud om å delta på OAe’s samling Bjorli i samme periode.

Ta med SL og SSL utstyr. Ta med klær til barmark og skolearbeid.


Bindende påmelding innen 6.november gjøres på: http://goo.gl/forms/wCKDWlO0Lo


Fyll ut skjemaet og klikk for å sende inn. Det kommer en kvitteringsmelding til epostadressen som du skriver inn i skjemaet. Dersom du har behov for å justere påmeldingen, send inn en ny påmelding, og angi i skjemaet under «Annen info» at denne erstatter tidligere påmelding.

Skulle noe ikke virke eller ved spørsmål, send epost til orjan.berg.johansen@gmail.com

Overnatting er reservert på Lodge’n i Hamrabacken med helpensjon. De som evt. har spesielle behov for overnatting, før opp dette som ønske i påmeldingen, i skjemaet under
«Annen info».

Heiskort; ca 225,- pr. dag, ta med Axess/Skistar kort. www.tanndalen.com

Hver enkelt betaler overnattingen ved utsjekk, heiskortkjøp i resepsjonen. Transport avtales internt/ordnes selv. Man kan melde seg på enkeltdager for samlingen.

NB! Forbehold om heisdrift. Vel møtt!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline