TINE Fotballskole 14.-17. august

Postet av Oppdal IL - Fotball den 20. Jun 2017

Velkommen til

Tine Fotballskole i Oppdal mandag 14. - torsdag 17. august 2017

I år inviterer vi barn fra de fire årgangene 2005 - 2008 til TINE Fotballskole.

Vi legger vekt på gode og enkle ferdighetsøvelser - med minst mulig kø og mest mulig ballkontakt! Vi er særlig opptatt av å få til «den gode pasningen», så teknikk og utførelse av dette vil det bli øvd mye på! Kampresultater er vi lite opptatt av, selv om spillerne kanskje teller mål  Først og fremst skal dette bli fire dager med humør, smil og fotballglede!

Som tidligere deler vi spillerne inn i lag etter årganger. Vi lar jenter og gutter i de yngste årgangene øve og spille hver for seg de to første dagene av uka. De to siste dagene blander vi dem. Vi tilbyr også egne keepertreninger i løpet av uka. Barn i årgangene 2005 og 2006 må i år holde seg med egne fotballer. Fotballgruppa har baller til de to yngste årgangene.

Nærmere informasjon følger når påmeldinger er registrert og fotballskolen nærmer seg.

Påmelding skjer pr e-post til tineoppdal@gmail.com innen 30 juni. Før inn navn, adresse og fødselsdato. Det har tidligere år blitt fort fullt, så her er det «førstemann til mølla».

Deltakeravgiften på kr 700,- må være betalt i forkant på konto 4202.34.93572. Ved oppstart deler vi ut T-skjorte og sekk som kvittering på at avgiften er betalt.

Velkommen til ei flott fotballuke!