Hva skjer i april?

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 3. Apr 2018

Håper alle har hatt ei strålende påske ☀️

Det ser ut som det kan bli mange fine vårskiturer fremover, men de felles langrennstreningene våre tar snart en pause.

Men før det...

Førstkommende lørdag, 7.april, er det Randoenern. Håper alle som kan blir med og støtter opp om rennet 👍

Søndag 8.april er det Oppdalsmesterskapet, stilart skøyting, på Grøtsetra.  Her vil i tillegg til klubbmesterskapet også poengrennene bli premiert. Det blir grilling.  Samme dag og sted er det årets Nerskogsrenn. Håper alle som har mulighet kommer 😊 (Obs! I annonsen som bla var i avisene om poengrennene står det at Oppdalsmesterskapet er lørdag, men det er flyttet til søndag pga Randoenern).

Mandag 9.april kl 18 er den siste felles langrennstreninga denne sesongen, stilart skøyting. Etter treninga er det servering inne på Grøtsetra 😊

Onsdag 11.april har den eldste gruppa siste langrennstrening i Kåsen, stilart skøyting.

Lørdag 14.april er det Marit Bjørgen-rennet på Støren. Dette er et renn for de fra 8-14 år i fristil. Påmeldingsfrist er 11.april. Det er også et turrenn med samme navn her samme dag, for de fra 15 år og eldre.

Fra torsdag og utover denne uka er det NM del 2 i Alta. Da stiller Kari og Silje Øyre Slind på startstreken, så vi må heie på jentene 😊 Kari og Silje stiller bla lag i sprintstafetten for Oppdal.

Astrid Øyre Slind deltar i de siste to rennene i Visma Ski Classics denne måneden: Reistadløpet i Bardufoss nå 7.april, og et renn i Finland 14.april. Heia Astrid 😊


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.