Honorære lederstipend for 2023

Postet av Oppdal IL - Fotball den 20. Feb 2024

Gratulerer til Erik Botten med Honorære lederstipendiet for 2023. 

Erik Botten startet som trener for G-født i 1999 høsten 2006, og han var med på sitt første trenerkurs i 2007. I 2013 fullførte han UEFA-C lisens, etter det så startet han med å utdanne seg som trenerveileder og spillerutvikler for klubbe. Spillerutviklerkurs 2013, Trenerveilederkurs 2018 og Kursveileder for grasrottrenerkurs 2018. For Erik sin del er det å ha mulighet til å skape gode miljøer i lagene, gode opplevelser for både barn og voksne det som er viktigst, det får han være med å påvirke gjennom sine rolle som trener, spillerveileder og som representant for prosjekt <<Voksenrollen i Oppdalsfotballen>>. 

Erik brenner for barnefotballen i Oppdal, og kanskje derfor han har hatt ansvaret for Mini-Tine siden 2019 og har vært oppstartansvarlig for 6-åringer siden 2018, hvor han har bidratt med utallige timer for å bidra til at barn som begynner på fotball skal få best mulig læring og oppfølging gjennom å være tilstede å hjelpe alle nye spillere, trenere og lag til å komme i gang. Han er eksepsjonell til å se alle for den de er, derfor er han også flink til å skaffe gode relasjoner med barn, hører ofte barn roper (Der er Erik, han kjenner vi) Vi er utrolig stolte av å ha en slik resursperson i klubben! Når et barn opplever positive voksne som deltar og samarbeider, vil dette påvirke barna positivt mtp trivsel og tilhørighet. De blir også mer villige til å prøve litt vanskeligere ting.

For klubben har han deltatt på utrolige mang møter, kurs og seminarer gjennom kretsen hvor han har skaffet seg mange gode bekjentskaper hvor de har fått delt sine erfaringer og delt sine kompetanser med hverandre, noe klubben våres har hatt godt nytte av gjennom alle disse årene og som vi fortsatt skal dra godt nytte av i årene som kommer hvor Erik har tatt på seg rollen som Sportslig Leder i 2023.

Takk for jobben du gjør og lykke til videre!

Tynset Cup 2024

Postet av Oppdal IL - Fotball den 20. Feb 2024

  Gratulerer til J13 med seieren i årets Tynset Cup.

I finalen møtte de Tynset 1, kampen måtte avgjøres på straffespark siden det stod 0-0 etter ordinær tid og ekstraomganger. Keeper Martine Aae ble den store helten med scoring og redning i straffespark konkurransen.

Sterk prestasjon også fra J14, de kom til A-Finale hvor det ble knepent 2-0 tap mot Storhamar J15. 

Fint å se så mange gode prestasjoner, dette er et bevis på at det jobbes godt i barn og ungdomsfotballen i Oppdal.