Snøproduksjon 2023


07. 11.23: i kveld ble også stadionområdet preparert, så nå er alle snølagte løyper klare for bruk.  

Er du glad i tidlige skiforhold og ønsker å støtte klubbens arbeid med snø- og løypeproduksjon i Kåsen? Gi gjerne ditt bidrag ved å kjøpe dagskort (kr 90)/sesongkort (kr 400). Du kan også støtte oss med et valgfritt beløp. 

Vipps 108958. 

På forhånd tusen takk for støtten!

Vil du vite når det er tråkket? Se www.skisporet.no

Værmeldingen


Oppdal Skistadion er bygd opp på mange dugnadstimer siden høsten 2010

Oppdal skistadion ligger i Kåsen, like ved Oppdal sentrum, og kan garantere sesongstart oktober/november takket være sin kunstsnøproduksjon. Det er Oppdal Idrettslag som drifter og vedlikeholder skianlegget. 

Her finnes ei 3,3 km lang løype som har perfekte forhold for deg som ønsker en lett tilgjengelig økt på ski. Samtidig finnes det også en helt ny skiskytterstadion i anlegget. 

Anlegget er stort sett bygd opp av ivrige foreldre til ski og skiskyting. Noe hjelp fra maskiner er det selvsagt, men i hovedsak dugnad. 

Noen av prosjektene som er utført er:

  • Garasje med teknisk rom
  • Standplass med 30 skiskytterskiver
  • Skog er ryddet
  • Lysløype på ca 3,3 km
  • Snøkanonanlegg hvor luft og vannrør er gravd ned i store deler av løypenettet (vinteren 2018 ble det utført 618 dugnadstimer i løpet av kun en uke i forbindelse med snøproduksjonen)
  • Tidtakerbu

Vi har arrangert ST Cup i langrenn, Midt Norsk mesterskap i skiskyting, Oppdalssprinten i skiskyting og DNB Cup i skiskyting. Vinteren 2019 er vi tildelt Hovedlandsrennet i skiskyting. Vi skal også arrangere ST Cup i langrenn i januar.

28.nov 2018 ble det filmet under ei skitrening på Oppdal skistadion. Takket være over 800 dugnadstimer med snøproduksjon i løpet av ei ukes tid, var det flotte forhold, mens det i resten av bygda kun var snø i høyden❄ Sjekk her hvor flott det var:

https://vimeo.com/303348257


Leie av Oppdal Skistadion  

Det er fullt mulig for andre klubber å leie anlegget i Kåsen for skisamlinger etc. 

Sjekk kalenderen nedenfor for å finne ledig tider og når det eventuelt er arrangement i anlegget. Dersom du ønsker å leie, fyll ut kontaktsskjemaet nedenfor så kontakter vi dere for nærmere avtale vedr. priser etc.


Snøavgift

Kunstsnøanlegget i Kåsen er kostbart for klubben å drifte. Vi håper derfor at alle som benytter seg av anlegget i perioden det kun er kunstsnø (november - januar) gir et bidrag til kunstsnøproduksjonen ved å betale dagskort/sesongkort. 

Priser for sesongen 2023/2024:

Dagskort kr 90,- 

Sesongkort kr 400,-

Betaling med VIPPS til #108958


Velkommen til Oppdal og Oppdal skistadion!