Stort behov for tidtakere!

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 29. Aug 2018

Det er et stort behov for tidtakere!!! 

Slik situasjonen er nå har verken Oppdal IL eller Snøhetta noen. Håper virkelig at noen kan melde seg, så det blir tidtaking på poengrennene på Grøtsetra og i Kåsen også denne vinteren😊  

Tore Gjønnes er interessert i å lære deg opp👍  

Meld deg til Tore på tlf 905 55 639!Langrennsspesifikk styrkeøkt fredager i Allsalen!

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 24. Aug 2018

Vi starter nå med ei langrennsspesifikk styrkeøktfredager i Allsalen for gruppe 2002- 2006

Oppstart i dag, 23.08.18. 

Tid: 14.45 - 15.45

Til treninga benyttes garderober nede bak ved ungdomsskolesiden fra kl 14.30, garderobe 4 og 5. 

Kom og bli med!Premieutdeling terrengløp førstkommende søndag!

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 24. Aug 2018


Premieutdeling terrengløp!
 

Det blir premieutdeling for terrengløp  

søndag 26. august

i klubbhuset til Drivdalen I.L. (Båggåstrondvegen 836) kl 18.00 

   

Alle som har deltatt minimum 4 av 6 ganger får premie!   

Gratis kveldsmat og trivelig samvær


Velkommen!  

 IL Snøhetta, Fagerhaug I.L, Lønset I.L. Drivdalen I.L.
Tusen takk for ei flott barmarksamling i Gjevilvassdalen!

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 24. Aug 2018

Tusen takk til alle som deltok på Barmarksamlinga i Gjevilvassdalen fra langrenn, skiskyting, alpint og jibbing i helga, og som gjorde at dette ble så positivt! 😊 Det såg ut til at både barn, ungdom og voksne koste seg!

Det ble noen aktive timer lørdagen med stasjonstrening hvor barn og ungdom fikk testet både hurtighet, styrke, koordinasjon, utholdenhet, spenst, og problemløsning.

Etter stasjonstreninga ble det grilling på stranda, og lek og moro lørdag ettermiddag og kveld. I år ble det så de fleste dro hjem på kvelden, vi satser på at flere ligger over neste år!

Søndagen ble det en flott tur til Rensbekksætra. De sprekeste løp videre, bla til Rensbekktjønna.

Det er bare å booke Rauøra/Gjevilvassdalen også til 2019, dette er en sosial og flott tradisjon både for store og små! 😊


Felles barmarksamling - Gjevilvassdalen - 18. og 19.august 2018

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 17. Aug 2018

Vi gleder oss til å på ny samle de flotte skiungdommene i Oppdal til Barmarkssamling 😊 Her skal vi trene og utfordre hverandre enten vi driver med alpint, langrenn, skiskyting eller jibbing. Det ble en veldig flott og sosial samling med strålende vær i fjor, og vi satser på en artig og lærerik helg i år også!

Det blir overnatting i telt/lavvo ved “storstenen” for de fra 4.klasse og eldre. Yngre utøvere, de som begynner i 3.klasse, kan delta på aktivitetene på dagtid begge dagene. De kan også overnatte, men da i egne telt med foreldre. Foreldre må bringe og hente barna i Gjevilvassdalen. Vi setter pris på om noen foreldre kan være med å hjelpe til med diverse, det trengs bla noen som kan ha litt ansvar for de ungene som ikke har med foreldre.


Program lørdag 18.august: 

12.30 Oppmøte ved innerste parkering til Rauøra.

13.00-16.30 Diverse stasjonstrening: bla store dekk, hengestang og hinderløype. Her får man trent både balanse, hurtighet, styrke, spenst, utholdenhet, koordinasjon, og problemløsning. Inkl en halvtimes mat-og drikkepause. 

16.30 Felles grilling av mat på stranden.


Program søndag 19.august: 

11.00 Oppmøte ved “storstenen”. Forsikre oss om at alle har spist nok før dagens turmål, som i år er: Rensbekktjønna. Det blir fordelt trenere på forskjellige "tempogrupper" for våre utøvere fra 9 år og oppover, ut ifra hvor fort og langt man ønsker å gå. Yngre utøvere, søsken etc er velkommen til å være med på fjellturen, men de må ha med seg foreldre, og gå i lag med de. 

ca 15.30 Samling og fjelltur slutt. Henting på innerste parkering ved Rauøra.


Utstyr, mat og drikke: 

Ta med alt til overnatting: varme klær, liggeunderlag, sovepose og tannkost. 

Mat og drikke for to dager: matpakke og drikke til lunsj og kvelds lørdag, og matpakke og drikke til frokost og lunsj på søndag. Frukt? Hver enkelt tar selv med seg alt av grillmat. Vi stiller med griller, ketchup og sennep. Utøverne får tildelt en halvliter med brus hver til grillinga. Evt snacks og potetgull må hver enkelt selv ta med.

Ta med en lettere tursekk til fjellturen på søndag. I denne må det være plass til litt klær, i tillegg til mat og drikke, og kanskje en kvikk-lunsj. Ta med klær etter vær. Dersom det blir fint vær kan det være lurt å ta med litt badetøy og en håndduk i tilfelle du får lyst til å bade i Gjevilvatnet.


Påmelding til Hanne Langseth på epost: hanne_langseth@hotmail.com, innen 15.aug. 

Skriv på navn, årskull, idrettsgren, tlf nr til foreldre, og om noen av foreldrene ønsker å bli med på dagtid og/eller overnatte.Barmarksamling Gjevilvassdalen 18.-19.august 2018

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 8. Jul 2018

Det blir barmarksamling i Gjevilvassdalen i år også, i år blir samlinga 18. og 19.august 😊 


Da har barn og ungdom fra 3.klasse og oppover i Team Oppdalsbanken langrenn/skiskyting, Oppdal alpin og Oppdal jibbing ei felles samling. Dette har vært en suksess, i fjor fikk samlinga terningkast 6 👏😉


Foreldre er velkommen til å være med begge dagene, også til å overnatte! 
Mer info kommer, ha en fin sommer så lenge ☀️Gavesjekk ifm Hjulskiftdagene Bilia

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 23. Mai 2018


Tusen takk til Toyota Bilia for det positive og sosiale dugnads-oppdraget vi fikk ifm Hjulskiftdagene 😊 
Dette er penger som vil være til god hjelp for å realisere noe av arbeidet ved Oppdal skistadion!

Takk for samarbeidet!Intersport Oppdal-stipendet

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 11. Mai 2018

Er du i aldersgruppen 15-25 år?

Intersport Oppdal deler ut inntil kr 30 000,- som kan fordeles mellom følgende idrettsgrener; langrenn, skiskyting og sykkel. For Rennebu Il også for fotball og håndball. Du har mulighet for å søke om inntil kr 10 000,-.

Søker må være medlem i et idrettslag som Intersport Oppdal har avtale med (Rennebu Il, Oppdal Sykkelklubb, Oppdal IL – Ski og Skiskyting, Kvikne IL, Drivdalen IL). 

Søknadsfrist innen 23. mai.

Mer info finnes på denne linken:

Søknadsinfo IO stipend 18.docxEr du en av Kåsens venner? 😊

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 24. Apr 2018

Du har kanskje hørt om Knykens venner? Vi prøver å få til noe lignende på Oppdal; Kåsens venner 😊

Kanskje du er besteforelder til unger som er med på langrenn, eller har vært med på langrenn tidligere, og ønsker å bidra på en eller annen måte? Eller kanskje du bare har lyst til å komme deg ut, være sosial, og gjøre noe positivt for lokalsamfunnet? 

Har du tid og lyst til å bidra på en eller annen måte borti Kåsen med snekkering, kaffekoking, rydding av kratt, maling, vaffelsteking, være en humørspreder, bidra ved skirenn eller andre arrangement borti Kåsen osv: ja da hadde det vært supert om du kan kontakte 

Heidi Hokseng på tlf 909 56 732 😊 

Vi har allerede noen Kåsens venner, men det blir aldri nok av dere!Hjulskiftdager- inntekt til Oppdal skistadion 😊

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 12. Apr 2018

M35B_Hjulskiftkampanje_vår2018_Toyota_Oppdal.pdf


I neste uke satser vi på at det er tid for å skifte til sommerdekk! Da er vi nemlig blitt spurt av Toyota Bilia om å ha et dugnadsoppdrag. 

Torsdag 19.april kl. 16-21, og lørdag 21.april kl. 10-15 har Toyota Bilia hjulskiftdager, og i år ønsker de at inntekten ifm dagen går til Oppdal skistadion i Kåsen 😊 Dekkskiftet koster 300 kr. Mva er på 60 kr., resterende 240 kr. går uavkortet til Oppdal skistadion. 

Det vil være ungdommer fra ski-og skiskyttergruppa som vasker og skrubber dekkene som blir tatt av disse dagene. 

Det vil også være ungdommer fra ski-og skiskyttergruppa som serverer grillmat, vafler, kaffe og saft til de som bytter til sommerdekk.

I tillegg vil det være noen konkurranser- vi har fått låne stakemaskin fra Oppdal treningssenter og laservåpen fra Sør-Trøndelag skiskytterkrets 🤗

Da satser vi på at mange kommer for å skifte dekk hos Toyota Bilia torsdag 19.april kl. 16-21, og lørdag 21.april kl. 10-15. Ingen timebestilling, det er bare å svinge innom 👍Resultatliste Oppdalsmesterskapet 2018

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 9. Apr 2018

Resultatliste Oppdalsmesterskapet 2018, finner du her: https://drive.google.com/file/...Avslutning langrennstrening

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 8. Apr 2018

I morgen, mandag 9.april, er det avslutning for langrennstreninga for denne sesongen. 

Først er det trening på Grøtsetra til vanlig tid, kl 18, i skøyting. Etter treninga er det pølser, boller og kakao inne på Grøtsetra 😊

Bommen står åpen ifm treninga.

Velkommen!Hva skjer i april?

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 3. Apr 2018

Håper alle har hatt ei strålende påske ☀️

Det ser ut som det kan bli mange fine vårskiturer fremover, men de felles langrennstreningene våre tar snart en pause.

Men før det...

Førstkommende lørdag, 7.april, er det Randoenern. Håper alle som kan blir med og støtter opp om rennet 👍

Søndag 8.april er det Oppdalsmesterskapet, stilart skøyting, på Grøtsetra.  Her vil i tillegg til klubbmesterskapet også poengrennene bli premiert. Det blir grilling.  Samme dag og sted er det årets Nerskogsrenn. Håper alle som har mulighet kommer 😊 (Obs! I annonsen som bla var i avisene om poengrennene står det at Oppdalsmesterskapet er lørdag, men det er flyttet til søndag pga Randoenern).

Mandag 9.april kl 18 er den siste felles langrennstreninga denne sesongen, stilart skøyting. Etter treninga er det servering inne på Grøtsetra 😊

Onsdag 11.april har den eldste gruppa siste langrennstrening i Kåsen, stilart skøyting.

Lørdag 14.april er det Marit Bjørgen-rennet på Støren. Dette er et renn for de fra 8-14 år i fristil. Påmeldingsfrist er 11.april. Det er også et turrenn med samme navn her samme dag, for de fra 15 år og eldre.

Fra torsdag og utover denne uka er det NM del 2 i Alta. Da stiller Kari og Silje Øyre Slind på startstreken, så vi må heie på jentene 😊 Kari og Silje stiller bla lag i sprintstafetten for Oppdal.

Astrid Øyre Slind deltar i de siste to rennene i Visma Ski Classics denne måneden: Reistadløpet i Bardufoss nå 7.april, og et renn i Finland 14.april. Heia Astrid 😊Soknastafetten 2018

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 12. Mar 2018

Nå er vi påmeldt med 14 lag til Soknastafetten, det vil si hele 42 barn/ungdom som stiller til start fra oss i Team Oppdalsbanken! Dette blir gøy!!!😊

Her er lagoppsettet: Soknastafetten 2018- påmeldte lag.docx

Første etappe er klassisk, deretter to etapper med fristil.

Det blir felles avreise fra Aunasenteret kl. 17.00. For de som ikke har skyss, er det fint om dere sier ifra til Hanne (hanne_langseth@hotmail.com).

Rennstart er kl. 19. Her er mer info om Soknastafetten: https://bloccontent.blob.core....

Vi har satt opp forslag til lagleder for hvert lag. Laglederen har ansvar for å hente startnr, at laget er på plass til start, har smørte ski osv. Gi beskjed dersom det ikke passer, så finner vi en erstatter.

Hvis det er noen spørsmål, er det bare å ta kontakt med Hanne.Trenings-og skirennplan for april 2018

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 12. Mar 2018

TRENINGS-/ SKIRENNPLAN, TEAM OPPDALSBANKEN, APRIL 2018

(Onsdagstreningene gjelder kun den eldste gruppa.)

 

Mandag 2.april- PÅSKE

 

Onsdag 4.april- Intervalltrening for den eldste gruppa. Oppmøtested kommer…

 

Søndag 8.april- POENGRENN 7, skøyting, Grøtsetra kl. 13. Oppdalsmesterskap med premieutdeling for klubbmesterskap og poengrenn, og grilling. I tillegg er det Nerskogsrennet.

 

Mandag 9.april- skøyting, Grøtsetra. Avslutning inne på Grøtsetra med mat og drikke etter treninga 😊

 

Onsdag 11.april- Intervalltrening for den eldste gruppa. Oppmøtested kommer…

 

Lørdag 14.april- MARIT BJØRGEN-RENNET på Støren, fra 8-14 år, fristil, påmeldingsfrist 11.april. I tillegg er det et turrenn med samme navn samme dag, for de fra 15 år og eldre.

https://www.skiforbundet.no/so...

 

 Resultatliste poengrenn i Kåsen, torsdag 8.mars 2018

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 8. Mar 2018

I dag, torsdag 8.mars, er det endelig poengrenn i Kåsen 😊 Rennstart kl 18.30, skøyting. Velkommen!

Og her er resultatene:

Resultater 080318.PDFAvlyst poengrenn

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 1. Mar 2018

Kveldens poengrenn er avlyst pga kulde. Poengrennet er flyttet til neste torsdag, 8.mars, i Kåsen.Måneskinnstur fra Skaret til Grøtsetra

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 25. Feb 2018

Håper alle har hatt en fin vinterferie 😊  Artig å se at så mange fra Teamet stilte til start på Skienern i går. Og ut ifra innsatsen på Oppdalsbanken Barneskifestival forrige helg, så er det flere som banker på døra til Teamet i årene fremover 😊

I morgen er det en litt annerledes langrennstrening; måneskinnstur fra Skaret til Grøtsetra 😊 Klassisk stilart.  

Gruppe 2009-2010 starter ved campingplassen på Skaret, de eldre gruppene starter på Høgste Skaret.  

De i gruppe 2009-2010 som ønsker en litt lengre tur kan bli med 2008-2007 fra Høgste Skaret. Og de fra 2008-2007 som ønsker en litt kortere tur kan bli med 2009-2010-gruppa fra campingplassen på Skaret. Men da er det fint om dere gir beskjed enten til meg eller trenerne på forhånd! 

Oppmøte på startsted kl. 18.00. 

Vi går sammen ned til Grøtsetra.  

Ta med foreldre/besteforeldre, godt med klær og hodelykt. 

Vi får koordinere henting av biler når vi er på Grøtsetra. Avtal gjerne samkjøring, pga lite parkeringsplasser på Høgste Skaret. 

Det blir servert vafler og saft og kaffe på Grøtsetra. 

Kan nok regne med at treningen vil bli ferdig noe senere enn vanlig, ca 19.30-19.45.  

Velkommen til en trivelig kveld på ski 😊Poengrenn- info

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 11. Feb 2018

Førstkommende torsdag er det poengrenn i Kåsen i fristil kl 18.30

De som var påmeldt til første poengrenn er automatisk påmeldt til poengrennene fremover.

Påmelding, og evt sjekk om du og dine allerede finnes på deltagerlisten kan gjøres på denne linken:


https://signup.eqtiming.no/?Event=OppdalssprintenTrenings-og skirennplan for mars 2018

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 8. Feb 2018

TRENINGS-/ SKIRENNPLAN,TEAM OPPDALSBANKEN, MARS 2018

(Onsdagstreningene gjelder kun den eldste gruppa.)

 

Torsdag 1.mars- POENGRENN 4, skøyting, Kåsen kl. 18.30. (AVLYST PGA KULDE! FLYTTET TIL 8.MARS ISTEDET!)

 

Mandag 5.mars- bakketrening i Stølen skisenter.

 

Onsdag 7.mars- Intervalltrening for den eldste gruppa. Oppmøtested kommer…


Torsdag 8.mars- POENGRENN 4, skøyting, Kåsen kl. 18.30. (FLYTTET FRA 1.MARS TIL I DAG)

 

Lørdag 10.mars- TOUR DE KNYKEN på Fannrem, 8 år til senior, påmeldingsfrist 7.mars. «Tour de Knyken er inspirert av Tour de Ski med elementer som sprint, bonussekund og fellesstart med avslutning opp alpinbakken.»

https://www.skiforbundet.no/so...              

 

Mandag 12.mars- stafett-trening i Kåsen, skøyting.


Tirsdag 13.mars- Larsrennet på Berkåk er et tradisjonsrikt barneskirenn for alke barn opp til og med 12 år (født 2006). Full premiering. Start kl 18.

 

Onsdag 14.mars- Intervalltrening for den eldste gruppa. Oppmøtested kommer…

 

Onsdag 14.mars- SOKNASTAFETTEN i Hauka, fra 8-16 år, påmeldingsfrist 12.mars.

https://www.skiforbundet.no/so...

 

Torsdag 15.mars- POENGRENN 5, klassisk, Kåsen kl. 18.30.

 

Mandag 19.mars- klassisk, Kåsen.

 

Onsdag 21.mars- Intervalltrening for den eldste gruppa. Oppmøtested kommer…

 

Lørdag 24.mars- POENGRENN 6, skicross, Grøtsetra kl. 13.00.


Mandag 26.mars- PÅSKE

 

Onsdag 28.mars- PÅSKE

 Sjekk vær og føre

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 31. Jan 2018

Det er en værstasjon i Kåsen. Denne viser temperatur,  vindstyrke mm.  det er der.  https://vitnett.no/kameraer/kamera-kaasen/

Det også satt opp en værstasjon på Grøtsetra, så det er mulig å sjekke været også der før skituren. https://vitnett.no/kameraer/kamera-grotsetra/

På skisporet.no finner dere oppdatert status for prepping på Oppdal skistadion https://skisporet.no/setView/62.5918395/9.7218704/12/norges_grunnkart


Trenings-og skirennplan for februar 2018

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 28. Jan 2018

TRENINGS-/ SKIRENNPLAN, TEAM OPPDALSBANKEN, FEBRUAR 2018

(OBS! Onsdagstreningene gjelder kun den eldste gruppa.)


Fredag 2.feb- NATTENERN er et kveldsrenn med hodelykt for barn og voksne med forskjellige distanser. Rennet er en del av Telenorkarusellen/POENGRENN 2, i klassisk stil. «Bli med på et unikt hodelyktrenn i fjellheimen rundt Grøtsætra.» http://enern.com/nattenern-201...

 

Lørdag 3.feb- UGLARENNET i Nilsbyen på Byåsen, fra 8 år til senior, klassisk, påmeldingsfrist 31.jan. I fjor var det Johannes Høsflot Klæbo som vant på herresiden over Petter Northug jr. https://www.skiforbundet.no/so...

 

Mandag 5.feb- klassisk, Kåsen.

 

Onsdag 7.feb- Intervalltrening for den eldste gruppa. Oppmøtested kommer…

 

Onsdag 7.feb- RINDAL LANGRENNSCROSS, fra 8-16 år, påmeldingsfrist 5.feb, https://www.skiforbundet.no/so...

 

Mandag 12.feb- skøyting, Grøtsetra.

 

Onsdag 14.feb- Intervalltrening for den eldste gruppa. Oppmøtested kommer…

 

Torsdag 15.feb- POENGRENN 3, skøyting, Kåsen kl. 18.30.

 

Mandag 19.feb og onsdag 21.feb- VINTERFERIE

 

Lørdag 24.feb- SKIENERN, fra 13-15 år 14 km, ellers 40 km opp til senior, også turklasser bl.a for familier, http://enern.com/skienern/

 

Mandag 26.feb- MÅNESKINNSTUR FRA SKARET TIL GRØTSETRA, klassisk 😊

 

Onsdag 28.feb- Intervalltrening for den eldste gruppa. Oppmøtested kommer…Langrennstreninga avlyses pga sterk vind

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 15. Jan 2018

Langrennstreninga avlyses i dag pga sterk vind.

Skismørekurset utsettes til 29.januar.
Påmelding til Telenorkarusellen 2018

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 5. Jan 2018

Påmelding til Telenorkarusellen 2018 utføres ved å klikke på linken nedenfor:


https://reg.eqtiming.no/?Event...Poengrenn vinteren 2018.

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 2. Jan 2018

OBS!!!

Det siste poengrennet i år, Oppdals-mesterskapet med premieutdeling og grilling på Grøtsetra, flyttes fra lørdag 7.april til søndag 8.april.
Trenings-og skirennplan for januar 2018

Postet av Oppdal IL - Langrenn den 2. Jan 2018

TRENINGS-/ SKIRENNPLAN TEAM OPPDALSBANKEN, JANUAR 2018

(OBS! Onsdagstreningene gjelder kun den eldste gruppa.)

 

Onsdag 3.jan- Oppstart langrennstrening for den eldste gruppa i dag kl 18. Oppmøtested kommer…

 

Mandag 8.jan- Oppstart langrennstrening for alle i dag, som vanlig kl 18, klassisk, i Kåsen.

 

Onsdag 10.jan- Intervalltrening for den eldste gruppa. Oppmøtested kommer…


Lørdag 13.jan- POENGRENN 1- klassisk, Grøtsetra, kl. 13.

 

Mandag 15.jan- skøyting, Kåsen. 


Onsdag 17.jan- Intervalltrening for den eldste gruppa. Oppmøtested kommer…

 

Mandag 22.jan- klassisk, Grøtsetra. KVELDSMAT 😊

 

Onsdag 24.jan- Intervalltrening for den eldste gruppa. Oppmøtested kommer…

 

Søndag 28.jan- FLÅRENNET på Ler, fra 6 år til senior, fristil, påmeldingsfrist 26.jan, https://www.skiforbundet.no/la...

 

Mandag 29.jan- skøyting, Kåsen. Et enkelt SMØREKURS for foreldre i tidtakerbua mens treninga pågår.

 

Onsdag 31.jan- Den eldste gruppa blir med på fullmåneturen til Gjevilvasshytta. Oppmøtested kommer…

 

Onsdag 31.jan- Mulighet for alle i Teamet + søsken, foreldre, besteforeldre osv, å bli med på FULLMÅNETUREN TIL GJEVILVASSHYTTA. Det er Gjevilvasshytta som inviterer alle som vil til måneskinnstur og bevertning på hytta. Dette har vært en stor suksess tidligere!