Politiattester

Postet av Oppdal IL den 29. Apr 2017

I henhold til vedtak i Norges idrettsforbund skal alle med et verv i norsk idrett som innebærer nær kontakt med og/eller et tillitsforhold til mindreårige og personer med utviklingshemming, fremvise politiattest. Dette fordi vi ønsker et trygt og godt miljø for våre medlemmer.

Ordningen omfatter både ansatte og frivillige, og gjelder uansett om personen får lønn for oppdraget eller ikke. Det avgjørende er i hvilken grad oppgavene vedkommende skal ha innebærer kontakt med mindreårige og personer med utviklingshemming. Trenere, instruktører og lagledere som skal ha direkte kontakt med mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, vil alltid være omfattet av ordningen. Ordningen omfatter bare personer over 15 år.

Politiattesten er gyldig i 3 år.

Godkjent søknad fremvises ansvarlig i hver undergruppe, gjerne med kopi til Arnt Joar Jære (arnt.joar.jaere@oppdal.com) i OIL Hovedlaget

Elektronisk søknadsskjema finner du på denne lenken: https://attest.politi.no/

Papirsøknad finner du her: Søknad om politiattest - bokmål

I tillegg til søknaden må bekreftelse på formålet legges ved.

For utfyllende informasjon om søknadsprosessen, se https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/politi...


1 Kommentar

Kommentarer

  • Oppdal IL - Fotball

    ALLE som har verv tilknyttet Oppdal IL Fotball SKAL levere nye politiattester innen 15.05.17. Gyldig attest sendes Daniel Fjerdingen (torstein@ymail.com)

    02 mai 2017

Logg inn for å skrive en kommentar.