Oppdalscup 2019

Postet av Oppdal IL den 18. Mar 2019

24.-25. august er det igjen klart for Oppdalscup i fotball! En fotballturnering for jenter og gutter 2005 - 2012 med lag fra fire fylker. 

La ditt lag spille mot lag de ikke møter i seriespill!I 2018 hadde vi med oss 104 lag fra 28 klubber fra fire fylker. Så langt det lar seg gjøre legger vi vekt på at påmeldte lag skal møte lag de vanligvis ikke møter i seriespill.

I år arrangeres turneringen lørdag 24. og søndag 25. august. Kampene avvikles både på kunstgresss og gress. Det er anledning til å stille blandalag av gutter og jenter, og årganger kan slås sammen.

Se fullstendig invitasjon: Invitasjon Oppdal Cup 2019.pdf

Påmeldingen åpner 1.juni. Link til påmelding

Det er ingen grunn til ikke å sette av hele helgen i Oppdal :-) Bygda har masse å by på og i gåavstand til baneanlegg er det godt utvalg i overnatting, spisetilbud, butikker og opplevelsestilbud. Husk at Oppdal er et av de største handelsstedene i Midt-Norge! Eller hva med Du kan sammen med spillere og/eller foreldre benytte dere av gondoltur opp til Hovden, luftige fjellturer, sykkelløyper, kino, badeanlegg, rafting, juving, zip-line, golf, bowling, buldring og spa for å nevne noe. Det er korte avstander i Oppdal, så en bonusaktivitet er lettvint og et garantert populært innslag! Søk opp Oppdal på www.visitnorway.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.