INFO FOR SESONG 2018

Postet av Oppdal IL - Fotball den 20. Des 2017

Styret i Oppdal IL Fotball hadde tirsdag 19.12 det siste styremøtet for året 2017.

1) På bakgrunn av gjennomført evaluering etter Dana Cup, har styret gått for annethvert år med NorwayCup og DanaCup, med NC i 2018 og DC i 2019. 

2) Lagspåmelding er åpnet og siste frist for beskjed om hvilken type seriespill for hvilke årganger er 05.01.2018. Dette meldes inn til Sportslig leder sammen med kontaktperson og hovedtrener for laget. 

3) Romjulscup for alle årganger 29.12.17. Nærmere beskjed om organisering og tider for de ulike årgangene kommer.

4) Innmelding om ønsket treningstid for vinteren 2018 skjer nå før jul. Ber om at alle responderer innen 22.12.

5) Aktivitetsliste for alle lag MÅ fylles ut og returneres Kari etter oppsatte frister. 



KUNSTGRESS treningsbane

Postet av Oppdal IL - Fotball den 24. Okt 2017

HURRA!!

Geir Langseth har fikset kunstgressdekke 40x60 m som i dag og i morgen ankommer på trailerlass. Det skal legges på "Nye grus" som treningsbane. Tusen hjertelig takk for supert initiativ til det beste for hele klubben. Det er dagens gladnyhet!

 

- Det er kjempeviktig å få på plass flere spilleflater

Kunstgressdekke fra Flatåsen er på vei til Oppdal. (sjekk www.opdalingen.no)



SLUTTSPILL OG AVSLUTNING SESONG 2017

Postet av Oppdal IL - Fotball den 23. Okt 2017

Siste seriekamp på Oppdal bankbane går av stabelen i kveld. Det har vært en formidabel aktivitet i klubben denne sesongen. 450 spillere med trenere, lagledere og ikke minst aktive foresatte har satt sitt preg på fotballaktiviten i Trøndelag- både på trening, i kamp og på turneringer. Vi i Oppdal IL Fotball er stolte av den aktiviteten vi kan vise til, og er glad for at vi har en klubb med stor bredde i antall lag og i alder. Dette håper vi vil være gjeldende også for kommende sesong.

Nå gjenstår bare sluttspill og finish der vi har J17 som kretsmester i 7er og der G14 skal spille sluttspill både i 7er og 9er : Det er strålende!


Årets fotballavslutning for J og G 11 og opp til senior  blir mandag 22. 11.17 kl. 1800 - 2100 i Oppdal kulturhus



Treningsfasiliteter og banetilgang

Postet av Oppdal IL - Fotball den 4. Sep 2017

Da er status følgende 040917:

Oppdal stadion - gras - skal kun benyttes til kamper for 7-10 år høstsesesongen 2017  (Grendaliga + Gauuldalsserien). Ingen treninger eller andre aktiviteter.

Vollan - kan brukes til treninger og kamper 7-10 år

Oppdal bankbane - i full drift

Ungdomsskolebanen - til fri benyttelse

Driva kunstgress - kan leies av det enkelte lag, med kostnad til laget på 50,- pr gang




OppdalsCup 2017

Postet av Oppdal IL - Fotball den 1. Aug 2017

OppdalsCup 2017 nærmer seg med stormskritt. Arrangøren er klar, og gleder seg til ei flott cup-helg med 99 deltakende lag. 

Fullstendig invitasjon her

Kampoppsett - lørdagens kampoppsett står uendret. Søndagens oppsett er under revidering og vil blir lagt ut fredag kveld. 

Værmeldinga for helga 

Turneringsinformasjon

Oppdal stadion er klar til å ta i mot fotballspillere og supportere- VELKOMMEN !!



TINE Fotballskole 14.-17. august

Postet av Oppdal IL - Fotball den 20. Jun 2017

Velkommen til

Tine Fotballskole i Oppdal mandag 14. - torsdag 17. august 2017

I år inviterer vi barn fra de fire årgangene 2005 - 2008 til TINE Fotballskole.

Vi legger vekt på gode og enkle ferdighetsøvelser - med minst mulig kø og mest mulig ballkontakt! Vi er særlig opptatt av å få til «den gode pasningen», så teknikk og utførelse av dette vil det bli øvd mye på! Kampresultater er vi lite opptatt av, selv om spillerne kanskje teller mål  Først og fremst skal dette bli fire dager med humør, smil og fotballglede!

Som tidligere deler vi spillerne inn i lag etter årganger. Vi lar jenter og gutter i de yngste årgangene øve og spille hver for seg de to første dagene av uka. De to siste dagene blander vi dem. Vi tilbyr også egne keepertreninger i løpet av uka. Barn i årgangene 2005 og 2006 må i år holde seg med egne fotballer. Fotballgruppa har baller til de to yngste årgangene.

Nærmere informasjon følger når påmeldinger er registrert og fotballskolen nærmer seg.

Påmelding skjer pr e-post til tineoppdal@gmail.com innen 30 juni. Før inn navn, adresse og fødselsdato. Det har tidligere år blitt fort fullt, så her er det «førstemann til mølla».

Deltakeravgiften på kr 700,- må være betalt i forkant på konto 4202.34.93572. Ved oppstart deler vi ut T-skjorte og sekk som kvittering på at avgiften er betalt.

Velkommen til ei flott fotballuke!



RBK fotballskole 2017

Postet av Oppdal IL - Fotball den 3. Jun 2017

Årets RBK fotballskole er i gang.

Vi gleder oss spesielt til turneringsseier på mandag, og håper på stort oppmøte ved Oppdal bankbane

Program-for-RBK-Fotballskole-2017.pdf



Dugnader Oppdal IL Fotball

Postet av Oppdal IL - Fotball den 30. Mai 2017

Styret har vedtatt at det skal være to felles dugnader i året som gir inntekter. Årsaken er at vi ønsker å holde nivået på treningsavgiften nede på et noenlunde akseptabelt nivå slik at alle kan delta: flest mulig – lengst mulig !

Årets salgsdugnad er kaffesalg – og den er vedtatt og må gjennomføres for sesong 17. Den andre vil fra og med sesong 2017 være kiosksalget, som da er KLUBBENS inntekt og ikke lagets. Vi oppfatter at det er stor motstand mot felles salgsdugnader, og vil for sesong 18 søke å finne to dugnader som genererer inntekt via arbeidskraft. Her er styret åpen for gode ideer.

Utover dette står lagene fritt til organisere lagsdugnader for inntekt til cuper og turneringer.


Aktiviteten i Oppdal IL Fotball har de siste årene økt betydelig. Det er utrolig bra!! Økning i antall medlemmer er svært gledelig,og tyder på at vi har en aktivitet som fenger mange i lokalsamfunnet vårt.

Tusen takk til alle frivillige, trenere og lagledere, som ukentlig bruker timer på å planlegge og være tilstede på treninger og kamper. Uten dere hadde det ikke blitt noen aktivitet!!

Det er et stort press på baneanlegget, noe som vises godt nå i disse dager med ettermiddager fulle av treninger og kamper på Oppdal bankbane. Takk til alle som var med på å bidra til at vi fikk lagt nytt kunstgressdekke! Det er en investering vel verdt sin kostnad. Når Oppdal stadion står ferdig, og ungdomsskolebanen også er rehabilitert, vil vi ha et godt oppgradert stadionområde. Sammen med Vollanbanen utgjør dette kjernen i anlegg for Oppdal IL Fotball.

Nye serier og banestørrelser på 5er, 7er og 9er krever flere mål og større tilfang av utstyr. Flere lag i seriespill krever mer av bane og mer av draktutstyr- noe som også krever midler. I tillegg kommer utgifter til dommere - spesielt i kretsseriespill, lagspåmeldinger og forsikringer.

I vintersesongen er det flere lag enn før som trener inne - i idrettshall, allsalen og på Midtbygda. Det gir også økte utgifter. Heldigvis gir også den økte aktiviteten også inntekter i form av aktivitetsstøtte når vi leverer inn aktivitetslistene våre. Men halleie er en av de større utgiftspostene våre.

Oppdal IL Fotballs aktivitet har også økt i form av Cupdeltakelser. Lagspåmeldinger dekkes i stor grad av klubben, og det ønsker vi å fortsette med jfr. Sportsplanen. Hvert enkelt lag / spiller dekker selv det som evt kreves utover dette. Derfor skal det fortsatt være slik at lag kan initiere sine egne dugnader for å redusere egenandeler.

Alt dette ønsker vi å videreutvikle til det beste for barn, unge og voksne som spiller fotball i Oppdal. Samtidig ønsker vi å holde treningsavgift på et akseptabelt nivå. Aktivitet koster, og det å drive med fotball på Oppdal er på et ok nivå sett opp imot treningsavgift i sammenlignbare klubber. Ut i fra det perspektivet - sammen med flest mulig -lengst mulig, er det viktig at alle stiller opp og bidrar på det som kreves for fellesskapet:) Vi ber derfor om forståelse for de felles løft isom kreves for å drive Oppdal IL Fotball inn i framtid.




Referat lagledermøte

Postet av Oppdal IL - Fotball den 24. Mai 2017

Viktige element å huske på for lagledere:

- lagliste (liste med kontaktinfo (ExCeL) leveres Daniel Fjerdingen innen 010617

-aktivitetsliste fylles ut ( all aktivitet som skjer på hjemmebane krysses av) og sendes Kari Kleven (kari.kleven@oppdal.com) hvert kvartal

-alle spillere må være registrert i MinIdrett og betale medlemsavgift for Oppdal IL

-treningsavgift faktureres over MinIdrett

- lagledere og trenere skal levere gyldig politiattest

- all informasjon skal legges ut på nettsida til hvert enkelt lag (oppdalil.fotball.no)

- viktig å overholde kretsens bestemmelser for banestørrelse i alle spillformer

- alle kamper skal ha kampvert

- dommerliste leveres Kari hver måned

- ved spørsmål/behov for drakter og utstyr: Helene Steigedal, Lise O Strand eller Terese Engen.


For ungdomsfotballen:

- dommerregninger sendes av dommerne direkte til Kari Kleven (kari.kleven@oppdal.com)

- Kamprapport i FIKS : alle kamper skal ha kamptropp, denne må fylles ut senest to timer før kampstart. Ved hjemmekamp - skriv ut kamprapport og lever til dommer. Kretsdommer haransvar for å legge inn endringer og resultat. Ved 7erkamp er det hjemmelag som har ansvar for å legge inn resultat.

- IKKE bruk uregistrerte spillere- dersom dere ikke finner aktuell spiller , ta kontakt med Daniel Fjerdingen eller Gerd

- Husk at alle voksne som skal være ved benk under kamp skal registreres på spillerkortet.


1 Kommentar

INFO lagledere

Postet av Oppdal IL - Fotball den 21. Mai 2017

Lagledermøte for alle lagledere i Oppdal IL Fotball onsdag 24.05.17 kl. 2030 på Aune barneskole, personalrom.

På møtet vil vi gå gjennom:

- laglister

- medlemsavgift og treningsavgift

- aktivitetslister

- kampantrekk

- cupdeltakelse

- bruk av hjemmeside

- evt.


Deretter fortsetter vi for lag i ungdomsfotballen og oppover:

- kamprapport og resultatføring i FIKS

- dommerregninger





Kamper Oppdal Bankbane uke 21

Postet av Oppdal IL - Fotball den 21. Mai 2017

Kamper på Oppdal Bankbane uke 21



Kamper Oppdal bankbane uke 20

Postet av Oppdal IL - Fotball den 15. Mai 2017

Kamper Oppdal bankbane uke 20

Oppdal Bankbane



Oppdal bankbane uke 16

Postet av Oppdal IL - Fotball den 8. Apr 2017

Hjemmekamper på Oppdal bankbane uke 16

https://www.fotball.no/fotballdata/anlegg/hjem/?fi...



MINNER OM : Temamøte om holdninger og verdier Oppdal IL Fotball

Postet av Oppdal IL - Fotball den 4. Apr 2017

MInner om temamøte "Holdninger og verdier i Oppdal IL Fotball

Aune barneskole, areal 7.trinn 1800 - 2000

Helge Sumstad kommer og han representerer NFF Trøndelag.

Det forventes at alle lag er representert ved trener/lagleder.


VEL MØTT!!



Kamper uke 14

Postet av Oppdal IL - Fotball den 2. Apr 2017

RundeDatoDagTidHjemmelagResultatBortelagBaneTurneringKampnummer
103.04.2017mandag20:00Tiller -Oppdal TOBB Arena SørOBOS Cup J17 - Pulje 616270006002
104.04.2017tirsdag20:00Oppdal -Svorkmo Oppdal BankbaneG19 3.div avd. 02 Vår16119302005
105.04.2017onsdag20:00Oppdal 2-Rennebu Oppdal BankbaneBDO-serien G16 3.div avd. 04 Vår16116304005
106.04.2017torsdag20:00Oppdal-Tiller 2Oppdal BankbaneBDO-serien G16 2.div avd. 03 Vår16116203002


HURRA !!

Postet av Oppdal IL - Fotball den 29. Mar 2017

HURRA!! Vi har fått tildelt midler fra COOP-RBK til 3erbane:)

Tildeling av COOP-RBKfondet 2017 (1).docx

Oppdal får ny fotballbane - OPP



GFK CUP - tidligere Lundamo Cup

Postet av Oppdal IL - Fotball den 28. Mar 2017

Sjekk hjemmeside for invitasjon, info og påmelding:)

http://gfkcup.cups.nu/



FOTBALL KICK-OFF G-SPORT OPPDAL

Postet av Oppdal IL - Fotball den 21. Mar 2017

Fotball Kick Off på.pdf

G-SPORT OPPDAL arrangerer KICK-OFF for Oppdalsfotballen 23.03.17.

SUPERTILBUD!



Grasrottrenerkurs 2

Postet av Oppdal IL - Fotball den 18. Mar 2017

Vi er i gang med grasrottrenerkurs 2 for Oppdal IL. Vi har besøk av instruktører fra NFF Trøndelag: Jan Christian Sørli og Olav Stavne



TEMAMØTE Oppdal IL Fotball : Holdninger og verdier på og utenfor banen

Postet av Oppdal IL - Fotball den 8. Mar 2017

OMINNER OM : ppdal IL Fotball arrangerer TEMAMØTE onsdag 05.april 2017 kl. 18.00 sammen med NFF Trøndelag. Temaet er "Holdninger og verdier på og utenfor banen". Vi får besøk av Helge Sumstad.

Temamøtet er en del av vår nye hverdag som "NFF Kvalitetsklubb".

Det forventes at alle lag er representert med trener/lagleder på møtet.